Στις Σπέτσες για Πάσχα η Τατιάνα Στεφανίδου - Η ανάρτηση στο Instagram

Πασχαλινές διακοπές για τη γνωστή παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στις Σπέτσες για Πάσχα η Τατιάνα Στεφανίδου - Η ανάρτηση στο Instagram

Μακριά από τις επαγγελματικές της εκκρεμότητες επέλεξε η Τατιάνα Στεφανίδου να περάσει τις Πασχαλινές γιορτές. Μάλιστα η γνωστή παρουσιάστρια ταξίδεψε με την οικογένειά της, ως τις Σπέτσες, ώστε να ξεφύγει από την απαιτητική αρκετά κουραστική ενημέρωση των τελευταίων ημερών.

Στις Σπέτσες για Πάσχα η Τατιάνα Στεφανίδου

Η καθημερινή εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου έχει πλέον ανέβει σε νούμερα τηλεθέασης, καθώς ο κόσμος έχει συγκλονιστεί από την υπόθεση της Πάτρας, που καλύπτει σχεδόν πλήρως το περιεχόμενο της εκπομπής. Ειδικά μετά τα άγνωστα τηλεφωνήματα στη δημοσιογράφου του «T-live», Γιώτα Κηπουρού. (Δείτε εδώ τα ηχητικά ντοκουμέντα) Γεγονός που καθιστά πολύ απαιτητική την καθημερινότητα της παρουσιάστριας.

Η Τατιάνα Στεφανίδου λοιπόν, επέλεξε να βρεθεί στις Σπέτσες, ένα νησί που επισκέπτεται τακτικά, και να γιορτάσει εκεί την Ανάσταση. Μάλιστα την στιγμή της Ανάστασης δημοσίευσε και στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. Πόσταρε ένα βίντεο δηλαδή, την ώρα που τα βεγγαλικά φώτιζαν τον ουρανό..

«Χριστός Ανέστη! Εύχομαι να έχετε υγεία και αγάπη στη ζωή σας» έγραψε.

«Είναι πολύ ψυχοφθόρο να...»

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει μία από τις μακροβιότερες πορείες στην ελληνική τηλεόραση, καθώς εμφανίζεται στις οθόνες μας για περισσότερα από 25 χρόνια. Για όλα αυτά τα χρόνια της στη δημοσιογραφία αλλά και τις εναλλαγές της από κανάλι σε κανάλι, μίλησε η γνωστή παρουσιάστρια στον Χάρη Λεμπιδάκη.

«Εγώ τα τελευταία 3 χρόνια έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ από πολλές αλλαγές. Έκανα μια εκπομπή στο Epsilon-Open. Δεν ήθελα να τελειώσει. Έφυγα έχοντας μια εκπομπή πάρα πολύ επιτυχημένη.

Μετά πήγα στον ΣΚΑΪ και ξεκίνησα σε μία ζώνη χαμένη και έπρεπε να χτιστεί από το μηδέν. Τα κατάφερα και τελείωσα μία σεζόν που πήγε πάρα πολύ καλά. Κι εκεί που ήμουν χαρούμενη που τα είχα καταφέρει, έγινε νέα αλλαγή. Αυτό με απογοήτευσε, με στεναχώρησε.

Ξέρεις τι είναι να παλεύεις τόσο πολύ, να τα καταφέρνεις και για κάποιον λόγο που εσύ δεν επιλέγεις να διακόπτεται και να ξεκινάς από την αρχή; Μετά στον Alpha ήρθα σε μια δύσκολη ζώνη που ήταν στο 6-7%, πάμε να δώσουμε τον αγώνα, τα καταφέρνουμε και μόλις το κάναμε, γεια σας, πάμε μεσημέρι.

Δεν το ήθελα. Καμία από αυτές τις αλλαγές δεν τις ήθελα και το λέω με το χέρι στην καρδιά και πάρα πολύ πόνο γιατί όταν τα καταφέρνεις δεν θέλεις να πετάξεις τον κόπο σου. Δεν ήθελα, έχω συμβόλαιο, είμαι στρατιώτης, μου ζητήθηκε κάτι που δεν ήθελα, τίμησα το συμβόλαιό μου και έκανα την προσπάθειά μου. Οι εκπομπές δεν χτίζονται με τρόπο μαγικό, θέλουν χρόνο.

Το να ξεκινάς κάθε χρόνο από το μηδέν είναι πολύ δύσκολο και ψυχοφθόρο. Είναι μια περίοδος που η εκπομπή πάει καλά, αύριο μπορεί όχι. Το μόνο που ξέρω είναι ότι δίνω πολλές μάχες, με έχει κουράσει αυτό, δεν μπορώ να δίνω κάθε χρόνο μία μάχη σε μία άλλη εκπομπή, δεν ξέρω αν θα ‘χω πάλι το κουράγιο.

Με τόσες αλλαγές και τόσα ξεκινήματα είμαι πάρα πολύ ψύχραιμη πια. Έχω φτάσει σε ένα σημείο να ξέρω ότι η επαγγελματική μου αρτιότητα δεν θα κριθεί από αυτό. Συνεχίζουμε όσο μας θέλει ο κόσμος», τόνισε η παρουσιάστρια.

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο που εμφανίζονται στην ίδια ζώνη η Τατιάνα Στεφανίδου δήλωσε πως ποτέ δεν τον έβλεπε με ανταγωνισμό, αλλά αντιθέτως με θαυμασμό.

«Ποτέ μα ποτέ δεν νιώθαμε ανταγωνιστικά ο ένας για τον άλλον σε αυτή τη δουλειά. Τον άντρα μου τον θαυμάζω, θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος σε αυτό που κάνει. Ο Νίκος είναι ένας πολύπλευρος δημοσιογράφος με ένα πολύ μεγαλύτερο εύρος γνώσεων και ικανοτήτων σε σχέση με μένα. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Είμαστε συνοδοιπόροι στη ζωή, στη δουλειά».