Η Άντζελα Δημητρίου έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις - Το βίντεο στο Instagram που έχει γίνει viral

Τι σας θύμισε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Άντζελα Δημητρίου έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις - Το βίντεο στο Instagram που έχει γίνει viral

Μπορεί τα social media να έχουν γεμίσει με τις αναρτήσεις των διασήμων από τις διακοπές του Πάσχα, αλλά εκείνη που έκλεψε για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις είναι η Άντζελα Δημητρίου, η οποία έκανε Ανάσταση μαζί με την κόρη της, Όλγα, η οποία περνά δύσκολες ώρες.

Η Ανάσταση από την Άντζελα Δημητρίου που έκανε το γύρο του διαδικτύου

Η τραγουδίστρια επέλεξε να ευχηθεί στους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από ένα βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται η ίδια και η κόρη της να περπατούν αγκαζέ στο δρόμο, κρατώντας τις λαμπάδες τους. Οι δύο γυναίκες αφού αντάλλαξαν ευχές, καθώς αποχωρούσαν από την Εκκλησία, στη συνέχεια κοίταξαν την κάμερα και ευχήθηκαν στον κόσμο υγεία.

Φυσικά δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να συγκρίνουν το εν λόγω βίντεο με τη διαφήμιση που είχε κάνει η «Λαίδη» πριν από μερικά χρόνια για γνωστή αλυσίδα παιχνιδιών.

Το σποτ ανέφερε «ARE YOU LADY για την πιο ανατρεπτική Πασχαλινή Καμπάνια όλων των εποχών; Βράδυ Ανάστασης... Η χαρά των πιστών και μια πονεμένη καρδιά που αναζητά ένα μουσικό “γιατί”... Αλήθεια, θα έρθει η λύτρωση;».

Τραγουδώντας το τραγούδι «Ποια θυσία» σε διασκευή, η Άντζελα Δημητρίου ήταν πιο λαμπερή από ποτέ, ενώ το μότο της «Χτύπα, χτύπα σαν άντρας», έφερε ποικίλες αντιδράσεις κάνοντας την εταιρεία να αποσύρει την διαφήμιση.

Η σχέση της Άντζελας Δημητρίου που κόντεψε να τη «διαλύσει»

Η Άντζελα Δημητρίου πέρασε από πολλές... θυελλώδεις σχέσεις στη ζωή της και σε μία από αυτές, μάλιστα, κόντεψε να χρεωθεί με μισό εκατομμύριο ευρώ, το οποίο ζητούσε ο σύντροφός της, μετά τον επεισοδιακό τους χωρισμό.

Ο λόγος γίνεται για τον κοσμηματοπώλη Νοράι Σαπουτζιάν, ο οποίος επεδίωξε δικαστική διαμάχη με την τραγουδίστρια, που πάντως τελείωσε με έναν τρόπο λιγότερο αναμενόμενο.Μία αγωγή που είχε καταθέσει το 2004 η Άντζελα Δημητρίου, που έχασε τα χρήματά της με άλλον τρόπο, εναντίον του πρώην συντρόφου της, Νοράι Σαπουτζιάν, και στην οποία αναφερόταν πως... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr