Το πραγματικό της πρόσωπο - Φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Έτσι πόζαρε στις Πασχαλινές της διακοπές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το πραγματικό της πρόσωπο - Φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και όχι άδικα, αφού και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της είναι κούκλα! Ο χρόνος φαίνεται πως είναι ο καλύτερος της φίλος.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες της από τις Πασχαλινές της διακοπές όπου πόζαρε χωρίς make up και φίλτρα.

Η φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια χωρίς μακιγιάζ

Η Ζέτα Μακρυπούλια εκτός της διατροφής της που την κρατάει σε φόρμα, προσέχει πολύ και την επιδερμίδα της για αυτό και είναι αψεγάδιαστη.

Το μυστικό ομορφιάς της που είναι απαράβατος κανόνας της

Είναι πανέμορφη και χωρίς αμφιβολία καθώς περνάν τα χρόνια, η Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται όλο και πιο λαμπερή. Είτε είναι θέμα γονιδίων, είτε είναι θέμα συστηματικής περιποίησης, η ξανθιά περσόνα σίγουρα μας βάζει τα γυαλιά. Μάθετε λοιπόν τα μυστικά ομορφιάς της.

Όσον αφορά την διατροφή της: «Δεν ακολουθώ αυστηρή διατροφή πια, αυτή με τα ψητά, τις σαλάτες, τον τόνο και το ρύζι, αλλά άμα νιώσω πως ξεφεύγω, μετά προσέχω 2-3 μέρες. Σαφώς και υπάρχουν φάσεις που επιτρέπω στον εαυτό μου και γουρουνιές. Μου αρέσει πολύ να συνδυάζω το αλμυρό και το γλυκό - αυτή είναι η μεγαλύτερη γουρουνιά μου. Επίσης, αγαπώ πολύ την σκέτη σοκολάτα γάλακτος, μου αρέσει οτιδήποτε συνδυάζει κρέμα και φράουλα και δυστυχώς έχω αδυναμία στις σος στο φαγητό»

Όσον αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας της: «Η αλήθεια είναι πως δεν ασχολούμαι όσο πρέπει. Ευτυχώς, έχω βρει μια πολύ καλή αισθητικό που με έχει βάλει σε μια διαδικασία να κάνω τουλάχιστον τα απαραίτητα. Να καθαρίζω το πρόσωπό μου όχι μόνο βράδυ αλλά και πρωί με γαλάκτωμα και να βάζω και κάποιες κρέμες -για κάποιο λόγο δεν βάζω ποτέ κρέμα ματιών, μάλλον θα το πληρώσω αυτό κάποτε! Όταν ταξιδεύω μου αρέσει να μένω σε ξενοδοχεία που έχουν σπα και να κάνω μασάζ».