Στο Ντουμπάι Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης! Ξανά μαζί για χάρη των παιδιών τους

Φωτογραφίες από το ταξίδι τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο Ντουμπάι Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης! Ξανά μαζί για χάρη των παιδιών τους

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης μπορεί να έχουν χωρίσει, όμως διατηρούν άψογες σχέσεις μια και έχουν αποκτήσει δυο πανέμορφα αγόρια. Όπως έχουμε δει αρκετές φορές βγαίνουν όλοι μαζί βόλτες και πάνε ταξίδια στο εξωτερικό, όπως έκαναν και τώρα.

Η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως μαζί με τα παιδιά της ταξίδεψε στο Ντουμπάι για ολιγοήμερες διακοπές ωστόσο, δεν ανέφερε πως μαζί της είναι και ο πρώην σύζυγός της. Η είδηση έγινε γνωστή από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το αεροδρόμιο και κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Οι αναρτήσεις της Σίσσυς Χρηστίδου από το ταξίδι της στο Ντουμπάι

Στο Ντουμπάι Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης ξανά μαζί

«Με την Σίσσυ ξεφύγαμε λίγο παραπάνω...»

Στο διαδικτυακό κανάλι του Fipster στο Youtube βρέθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης. Οι δυο τους έπαιξαν το γνωστό σε όλους παιχνίδι Θάρρος ή Αλήθεια και φυσικά δεν έλειψε η αναφορά στην Σίσσυ Χρηστίδου, με την οποία αν και έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, εξακολουθούν να διατηρούν άριστες σχέσεις και να την στηρίζει δημόσια.

«Θεωρώ ότι υπήρχαν όντως στιγμές που το κομμάτι της έκθεσης της σχέσης μου με τη Σίσσυ ξέφυγε λίγο παραπάνω σε ότι έχει να κάνει με το δικό μου όριο. Κοιτώντας πίσω θεωρώ ότι δε χρειαζόταν να το κάνουμε, τουλάχιστον όχι εγώ και κάποιες φορές νομίζω επισκίασε το κομμάτι της καριέρας.

Κάποια στιγμή ο κόσμος ασχολούνταν μόνο με αυτό αντί με την καριέρα μου. Η καριέρα της Σίσσυς δεν επηρεάζεται αυτό, ίσως να τη βοηθάει. Αλλά στο μέσο όρο του θεωρώ ότι το χειριστήκαμε καλά και οι δυο.

Όσο μεγαλώνω τείνω να πιστεύω ότι όταν κάτι το διατηρείς λίγο πιο προσωπικό έχει μια μεγαλύτερη ομορφιά. Δε μπορεί να καταπιέζεσαι και να φτάσεις στο άλλο άκρο, να μη μπορείς να βγεις έξω για φαγητό αν έχεις μια σχέση αλλά δε χρειάζεται να μολύνεις τη σχέση σου με την υπερπροβολή», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης και πρόσθεσε για τους γιούς του:

«Έχει γίνει κουβέντα με τα παιδιά μου για το θέμα της σεξουαλικότητας κυρίως με τον Φίλιππο όταν αντιλήφθηκα ότι το παιδί έχει μπει πλέον σε μια ηλικία που ανακαλύπτει τη σεξουαλικότητά του. Επειδή με το internet έχουν πρόσβαση στην πληροφορία και μπορεί να τους έρθει πληροφορία που μπορεί να μην αρμόζει στην ηλικία τους είπα να το προλάβω και να πω έστω τα βασικά. Ήταν φοβερά αμήχανο και για τους δυο. Είπαμε για τον ερωτισμό, την ασφάλεια, τον σεβασμό…».