Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έριξε το Instagram - Η φωτογραφία με μαγιό σε παραλία της Σκόπελου

Τα likes πέσανε βροχή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έριξε το Instagram - Η φωτογραφία με μαγιό σε παραλία της Σκόπελου

Στην Σκόπελο πέρασε τις Πασχαλινές της διακοπές η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία λόγω της άνοδος της θερμοκρασίας επέλεξε να φορέσει το μαγιό της και να μπει για μία βουτιά στα παγωμένα νερά των Σποράδων. Φυσικά οι followers της ενθουσιάστηκαν με αυτή την ανάρτηση και τα social media πήραν «φωτιά».

Μαζί με την Ευρυδίκη είναι και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος απολαμβάνει και αυτός την εκδρομή του, παρά τις φήμες που τους ήθελαν χώρια το τελευταίο διάστημα.

Έβαλε φωτιά στο Instagram η ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Η δημοσιογράφος και influencer είναι αρκετά ενεργή στα social media και μάλιστα δεν αφήνει ποτέ τους ακολούθους της με παράπονο, καθώς ανεβάζει φωτογραφίες, από όποιο μέρος και αν βρίσκεται.

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση βλέπουμε τη δημοσιογράφο ξαπλωμένη στα χαλίκια της παραλίας με ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό να μας γράφει: «Πρώτη βουτιά για φέτος.. σχεδόν! ????»

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη συνέντευξη της, η Ευρυδίκη είχε δηλώσει πως τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της Κωνσταντίνος Βασάλος, ενδιαφέρονται για το All Star Survivor.

«Ο Κωνσταντίνος θέλει να πάει στο All Star Survivor και εγώ να μείνω εδώ. Εκείνος είχε φτάσει τρίτος, εγώ τερμάτισα έκτη. Δικαιούμαι να πάω. Εγώ θέλω να πάω. Θα τον άφηνα να πάει μόνος του, αν εγώ είχα κάποιο λόγο να κάτσω εδώ… Ο νοών νοείτω».

«Δεν είμαι έγκυος! Παιδιά, τρώω και έχω πάρει κιλά»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (20/1) η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τα σχόλια που δέχεται για τα κιλά της καθώς και για την πίεση που της ασκείται για να κάνει ένα παιδί.

Όπως εξήγησε η δημοσιογράφος, ο κόσμος θεωρεί ότι είναι έγκυος, ενώ στην πραγματικότητα έχει πάρει κάποια κιλά. «Προχθές ανέβασα μια φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram, «μπράβο που στην κατάσταση σου γυμνάζεσαι». Επειδή έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ότι ήμουν, κάθε μέρα έχω μηνύματα ότι είμαι έγκυος.

Όλο αυτό θέλω να πω πως σε μένα προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μια πίεση και λέω, «είμαι 34αρων και θα προλάβω να κάνω εκείνο και το άλλο;». Είναι τρομερό, ρε παιδιά, αυτή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος . Παιδιά, τρώω! Τρώω και έχω πάρει κιλά και είναι φυσιολογικό και θα τα χάσω όποτε εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει αλλά όλο αυτό είναι βάρος που σου προσθέτει», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.