12 πισίνες και σπα - Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που έμειναν Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλος το τετραήμερο

Ταξίδεψαν στη μαγευτική Κρήτη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
12 πισίνες και σπα - Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που έμειναν Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλος το τετραήμερο

Το τετραήμερο του Πάσχα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ταξίδεψαν μέχρι την μαγευτική Κρήτη! Μάλιστα, η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες με μαγιό (δείτε τις εδώ) και προκάλεσε πανικό από σχόλια.

Κατά την διαμονή της εκεί παραθέρισαν στο υπέροχο Stella Island Luxury Resort & Spa.

Το Stella Island Luxury Resort & Spa προσφέρει κέντρο σπα με πολλές υπηρεσίες. Βρίσκεται στην περιοχή Ανάληψη, 5χλμ. από τη Χερσόνησο και 300μ. από την αμμώδη παραλία. Στο θέρετρο υπάρχει μια πισίνα σε σχήμα λιμνοθάλασσας.

Όμορφα διακοσμημένες και άψογα επιπλωμένες, όλες οι μονάδες έχουν απευθείας πρόσβαση στη μοναδική πισίνα σε σχήμα λιμνοθάλασσας. Θα βρείτε μπουρνούζια, παντόφλες και δωρεάν προϊόντα περιποίησης, για μεγαλύτερη άνεση. Παρέχονται δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία.

Το εστιατόριο του καταλύματος βρίσκεται σε ειδυλλιακή τοποθεσία. Σερβίρει μενού διεθνούς κουζίνας σε μπουφέ και έχει θέα στην πισίνα. Προσφέρει επίσης ένα ξύλινο κατάστρωμα που εκτείνεται πάνω από το νερό. Στο "Show Cooking" μπορείτε να δοκιμάσετε υπέροχες σπεσιαλιτέ, καθώς και μεγάλη ποικιλία επιδορπίων και εποχικών φρούτων. Στα εστιατόρια του θερέτρου μπορείτε επίσης να απολαύσετε εξαιρετική μεσογειακή και κρητική κουζίνα. Το μπαρ Cabana προσφέρει πολλά δροσιστικά ποτά και ελαφριά σνακ.

Το κατάλυμα παρέχει επίσης μια σειρά από υπηρεσίες αναψυχής, όπως σπα, πισίνα, αθλητικές εγκαταστάσεις και γυμναστήριο. Στο γυμναστήριο μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα γιόγκα και μαθήματα TRX διαφορετικών επιπέδων δυσκολίας. Αποτελεί την τέλεια λύση για όσους χρειάζονται «προσαρμοσμένη» άσκηση ή εξατομικευμένη προπόνηση.

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ηρακλείου, σε απόσταση 15χλμ. από το Stella Island Luxury Resort & Spa.

Φωτογραφίες από το εξωτερικό και το εσωτερικό του ξενοδοχείου

Stella Island Luxury Resort & Spa

Stella Island Luxury Resort & Spa Κρήτη

ξενοδοχεία Κρήτη
διακοπές κρήτη
Κρήτη διαμονή
Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλος
Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλος διακοπές
Σπυροπούλου μαγιό