Βίντεο ντοκουμέντο - Η κίνηση της Ελεονώρας Ζουγανέλη στην εκκλησία που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

"Δεν είναι μπάτε σκύλοι αλέστε η εκκλησία"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίντεο ντοκουμέντο - Η κίνηση της Ελεονώρας Ζουγανέλη στην εκκλησία που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Στις Σπέτσες βρέθηκε για τις ημέρες του Πάσχα η Ελεονώρα Ζουγάνελη με τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου. Η τραγουδίστρια λατρεύει το συγκεκριμένο νησί και μάλιστα το είχε επιλέξει και για τον γάμο της τον Ιούνιο του 2020 (δείτε εδώ αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό).

Το ζευγάρι επέλεξε τον ναό του Αγίου Αντωνίου για να παρακολουθήσει την Αναστάσιμη Ακολουθία παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Κάποια στιγμή μάλιστα η 39χρονη ανέβηκε και στον άμβωνα και έψαλε το «Χριστός Ανέστη».

Ο ιερέας της ενορίας και ο πατέρας της έκαναν σχετικές αναρτήσεις στα social media. Το περιστατικό αυτό, όμως, φαίνεται να ενόχλησε αρκετό κόσμο που τόσο κάτω από τις συγκεκριμένες αναρτήσεις, όσο και στο twitter, κατέκραξε την ηθοποιό.

Το θέμα έπαιξε στις πρωινές εκπομπές το πρωί της Τρίτης 26/4 και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Mega Καλημέρα, ο Κώστας Τσουρός ανέφερε για ποιο λόγο έπεσαν όλοι να την "φάνε".

"Η αλήθεια είναι ότι προκλήθηκαν πολλές αντιδράσεις. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη πρώτον έχει βυζαντινή παιδεία άρα είναι πάρα πολύ σωστό ότι τραγουδάει και ψέλνει, το λάθος όμως που έκανε - ίσως δεν το ήξερε -είναι ότι πατάει στην ωραία πύλη. Οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να μπαίνουν στην ωραία πύλη, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι όλοι το ξέρουν, δεν είναι μπάτε σκύλοι αλέστε η εκκλησία, γι' αυτό και φαντάζομαι κάποιοι χρήστες ξεσηκώθηκαν".

Ελεονώρα Ζουγανέλη εκκλησία Πάσχα

Η Ελεονώρα Μελέτη έψαλε το «Χριστός Ανέστη»