Που βρίσκεται η Μαίρη Συνατσάκη; Η αποχή από τα social media και το αινιγματικό story

Είναι μαζί της ο Ίαν Στρατής;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Που βρίσκεται η Μαίρη Συνατσάκη; Η αποχή από τα social media και το αινιγματικό story

Μπορεί πριν λίγες μέρες η Μαίρη Συνατσάκη να κατέκλεισε το Instagram με βίντεο και φωτογραφίες από την καινούργια συλλογή παπουτσιών της, ωστόσο για αρκετές μέρες δεν έχει ποστάρει τίποτα. Ομοίως και ο σύντροφός της, Ίαν Στρατής.

Το αινιγματικό story της Μαίρης Συνατσάκη

Όλοι οι διάσημοι ξεχύθηκαν στα νησιά και στα χωριά τους, ώστε να γιορτάσουν το Πάσχα, παραδοσιακά, μετά από 2 χρόνια. Ωστόσο η Μαίρη Συνατσάκη δεν ανέβασε τίποτα και οι followers ξεκίνησαν να αναρωτιούνται που βρίσκεται.

Σήμερα το πρωί 26/4 η Μαίρη έκανε ένα story μετά από καιρό, το οποίο μόνο ξεκάθαρο δεν είναι, καθώς έκανε τους fans της να απορούν αν αποφάσισε απλά να μείνει στο σπίτι ή αν είχε λόγο να παραμείνει στο κρεβάτι, όπως έγραψε και η ίδια:

«Ε, παιδιά εδώ είμαι αυτό το ιδιαίτερο Πάσχα. Εύχομαι πραγματικά να τα περάσατε μούρλια. Ευχαριστώ και για το ενδιαφέρον, όλα καλά εδώ στο κρεβατάκι μου», έγραψε χαρακτηριστικά στο story της η Συνατσάκη.

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια αποχή έχει κρατήσει από τα social και ο Ίαν Στρατής, ο οποίος δημοσίευσε τελευταία φορά πριν από μία εβδομάδα, ένα βίντεο που τραγουδά με την αγαπημένη του. (Δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση του τραγουδιστή)

Στόρυ Συνατσάκη

«Περνάει το crush σου μην καρφωθείς»

Τον έρωτα τους απολαμβάνουν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, οι οποίοι άργησαν πολύ να παραδεχτούν τη σχέση τους. Οι δυο τους προτιμούν να κρατούν χαμηλό προφίλ για την προσωπική τους ζωή, ωστόσο ήδη γνωρίζουμε ότι μένουν μαζί και πως και στηρίζει ο ένας τον άλλον όσο περισσότερο γίνεται. Στην πρεμιέρα της θεατρικής του παράστασης «Τα φτηνά Τσιγάρα», βρέθηκε και η Μαίρη, για να στηρίξει τον σύντροφό της. (Δείτε εδώ φωτογραφίες)

Η καραντίνα έφερε τους δύο τους πιο κοντά, καθώς αποφάσισαν να μείνουν περισσότερο μέσα στο σπί τι μαζί με τις 3 γάτες τους. Όμως ήρθε η ώρα ο ταλαντούχος καλλιτέχνης να επιστρέψει στην νυχτερινή διασκέδαση. Στο στέκι που εμφανίζεται αποφάσισε να «ατασκηνώσει» η επιχειρηματίας, όπως αναφέρει και η ίδια χιουμοριστικά.

Το βράδυ του Σαββάτου, η γνωστή Youtuber και επιχειρηματίας σαν μια άλλη… γκρούπι απόλαυσε ξανά τον Ίαν Στρατή στη σκηνή από το πρώτο τραπέζι. Ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία με τον αγαπημένο της τραγουδιστή, γράφοντας: «Περνάει το crush σου. Μην καρφωθείς! Εγώ».