«Να δουν όλοι το πρόσωπο της, να...» - "Γροθιά" στο στομάχι η ανάρτηση του Θεοδωράκη για την Παλιοσπύρου

Η φωτογραφία από την πρώτη τους συνάντηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Να δουν όλοι το πρόσωπο της, να...» -

Το πρόσωπό της για πρώτη φορά αποκάλυψε στους «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι πριν δύο χρόνια.

Η εκπομπή πρόκειται να προβληθεί στον Alpha την Πέμπτη 28 Απριλίου (00:00). Μάλιστα, δυο μέρες πριν την προβολή, ο Σταύρος Θεοδωράκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή του φωτογραφία από την πρώτη του συνάντηση με την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Η φωτογραφία είναι από την πρώτη μου συνάντηση με την Ιωάννα. Ήπιαμε καφέ στην πλατεία Μαβίλη και συζητήσαμε για ώρα πολλή, γι' αυτό που της συνέβη. Μετά από λίγες μέρες βρεθήκαμε στη Βουλιαγμένη, μετά στους Αμπελόκηπους, στο Θριάσιο, στο κέντρο... Για μήνες ξεκλέβαμε χρόνο και τα λέγαμε. Κάποιες απο αυτές τις συναντήσεις τις κινηματογραφούσαμε κιόλας. Χωρίς να έχουμε αποφασίσει τι θα το κάνουμε το υλικό. Μετά ήρθαν τα podcast της - μεγάλη επιτυχία και πολλή ουσία. Αν δεν τα έχετε ακούσει ακόμη, αναζητείστε τα στο pod.gr.

Και όταν μπήκε η Άνοιξη και οι γιατροί της είπαν ότι πρέπει σιγά σιγά να βγάζει τη μάσκα, πήραμε την απόφαση να κάνουμε ένα επεισόδιο στους Πρωταγωνιστές. Να δουν όλοι το πρόσωπο της, να πάψουν να αναρωτιούνται "πόση ζημιά έχει γίνει" και να την αγαπούν και να της συμπαραστέκονται γνωρίζοντας την πραγματική της εικόνα. Αρκετά είπα όμως. Η συνέχεια και η αποκάλυψη την Πέμπτη τα μεσάνυχτα στον Alpha», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Το ξέσπασμα της Ιωάννας για την υπόθεση της Πάτρας

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα μιας και δεν μας έχει συνηθίσει σε εντάσεις και θυμούς. Με αφορμή τα όσα βλέπουμε να εξελίσσονται αυτή τη στιγμή στην Πάτρα, η κοπέλα που δέχθηκε την τραγική επίθεση με το βιτριόλι δείχνει πως δεν το βάζει κάτω με ένα μήνυμα προς όλες τις γυναίκες.

Η είδηση πως η Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να φέρει πίσω τον άντρα της επισκέφτηκε καφετζού και άλλες τέτοιες πληροφορίες που βγαίνουν κατά καιρούς, έκανε την κοπέλα να γράψει μια μακροσκελής άποψη στο Instagram θέλοντας να τονίσει πως δεν είναι αυτός υγιής τρόπος διεκδίκησης ενός άντρα.

«Θα ήθελα να απευθυνθώ στα νέα κορίτσια, γιατί πραγματικά με τρομάζει να βλέπω ξανά και ξανά το ίδιο σενάριο μπροστά μου. Ο μόνος τρόπος να γίνεται ευτυχισμένες είναι να θέτετε προσωπικούς στόχους τους οποίους πρέπει να κυνηγάτε, να καλλιεργείτε το μυαλό σας με γνώσεις και να γεμίζετε την ψυχή σας με χαρά και αγάπη. Επίσης, να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας καταλάβουν και θα σας στηρίζουν συναισθηματικά στις δυσκολίες που αναπόφευκτα μας φέρνει η ζωή», αναφέρει η Ιωάννα στην πρώτη της ανάρτηση στο Instragram.

«ΚΑΜΙΑ χαρτορίχτρα, ΚΑΜΙΑ καφετζού και ΚΑΝΕΝΑΣ άντρας δεν θα βοηθήσουν ώστε να χειραγωγήσετε ανθρώπους, την τύχη σας ή την ίδια τη ζωή. Κανένας Μάνος, Μπάμπης ή Νώντας, όσο όμορφοι κι αν είναι, δεν αξίζουν να σκοτώνετε και να καταστρέφετε κάποιον για χάρη τους. Για να πετύχουμε στη ζωή, πρέπει να επενδύουμε μόνο στον ΕΑΥΤΟ μας και στις ΑΞΙΕΣ μας. Έτσι και μόνο έτσι, μπορούμε να προσελκύσουμε αυτόματα όλα όσα θέλουμε», τόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου με τα insta stories της.

Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεσπά

Το ξέσπασμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου