Πότε επιστρέφει στον αέρα του MEGA η Ελένη Μενεγάκη

Πόσο ακόμη θα κάνει διακοπές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πότε επιστρέφει στον αέρα του MEGA η Ελένη Μενεγάκη

Στις 15/4 η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό με ένα γλυκό χαμόγελο και λίγες αργότερα αναχώρησε με το πλοίο για Άνδρο. Η παρουσιάστρια μαζί με την οικογένεια της έφυγαν για το νησί της καρδιάς της, όπου διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα ο σύζυγός της, Ματέο Παντζόπουλος.

«Να φύγουμε έτσι ωραία για το Πάσχα, να περάσουμε όλοι καλά, το έχουμε πολύ ανάγκη και εμείς και εσείς. Εύχομαι με την επιστροφή μας -αχ Θεέ μου πόσο θα το ‘θελα- μόνο καλές ειδήσεις. Κοιτάξετε να απολαύσετε όποιες μέρες έχετε αργία από δουλειά, όσες είναι… δύο, τρεις… Να τις χαρείτε, να ξεκουραστείτε. Φάτε λίγο να διασκεδάσετε, Πάσχα είναι και μιλάμε για δίαιτες και για κυτταρίτιδες τώρα… Τελοσπάντων τώρα… Να περάσουμε καλά! Πολλά φιλιά από όλους μας!», είχε πει στον αέρα του MEGA.

MEGA Ελένη Μενεγάκη

Πότε όμως επιστρέφει στο MEGA η Ελένη Μενεγάκη;

Η Ελένη Μενεγάκη έχοντας γεμίσει τις μπαταρίες της και περνώντας άπλετο χρόνο με την οικογένεια της, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr επιστρέφει αύριο 27/4 και πάλι στις επάλξεις.

Πόσα λεφτά βγάζει η Ελένη Μενεγάκη εκτός τηλεόρασης

Η Ελένη είναι ότι είναι μία απίστευτη επιχειρηματίας που εργάζεται από το πρωί έως και το βράδυ για να έχει όλα αυτά που έχει! Δουλεύει ατελείωτες ώρες και κάνει συναντήσεις με επιχειρηματίες, η ίδια σε προσωπικό επίπεδο, προκειμένου να πάρει διαφημίσεις για το Instagram της!

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν εκτός από την τηλεόραση συνεργάζεται και εξωτερικά με πολύ γνωστή εταιρεία καλλυντικών αλλά και όχι μόνο! Πληροφορίες λοιπόν του Youweekly.gr και του Vanda's blog αναφέρουν πως η Ελένη Μενεγάκη ότι πιάνει το κάνει χρυσό στα χεράκια της!

Το πάτωμά της για τις εξωτερικές της συνεργασίες, όπως μια διαφήμιση σε προιόν, ξεκινάει από 7 χιλιάρικα ενώ για να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από έναν πελάτη της και να κάνει μια απλή αναφορά στο όνομα του ζητάει 5 χιλιάρικα και πάνω.