H Κομματά ευχήθηκε στον Σαμαρά με τον πιο γλυκό τρόπο - Το βίντεο με την ξανθιά κορούλα τους

''Έλιωσαν'' όλοι με την ανάρτηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
H Κομματά ευχήθηκε στον Σαμαρά με τον πιο γλυκό τρόπο - Το βίντεο με την ξανθιά κορούλα τους

Η Κωνσταντίνα Κομματά και ο Γιώργος Σαμαράς βιώνει πολύ ευχάριστες στιγμές με την κόρη τους να μεγαλώνει στην πολύ όμορφη οικογένεια, που έχουν φτιάξει. Το ζευγάρι είναι πολύ λαμπερό και φαίνεται πως ο ερχομός της μικρής, της οποίας το όνομα αποκαλύφθηκε, τους έφερε ακόμα πιο κοντά.

Οι δημοσιεύσεις στο Instagram είναι κάτι συχνό περισσότερο από τη μεριά της Κωνσταντίνας και η τελευταία, που έκανε για την ονομαστική γιορτή του άντρα της τη Δευτέρα του Πάσχα 25/4 συγκίνησε πολλούς από τους ακόλουθους της. Σε ένα βίντεο, που δείχνει τον ποδοσφαιριστή αγκαλιά με το ξανθό κοριτσάκι έγραψε πολύ όμορφα λόγια καρδιάς.

Οι ευχές της Κωνσταντίνας Κομματά στον Γιώργο Σαμαρά για τη γιορτή του

«Χρόνια πολλά μπαμπά μας σε λατρεύουμε», έγραψε η Κωνσταντίνα Κομματά.

Η μετακόμιση του ζευγαριού σε νέο σπίτι λίγο πριν τον γάμο!

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι η Κωνσταντίνα Κομματά και ο Γιώργος Σαμαράς, καθώς μετά από 6 χρόνια σχέσης και έχοντας βάλει γερά θεμέλια στο δεσμό τους, το ζευγάρι βρήκε πρόσφατα το σπίτι των ονείρων του και είναι πλέον έτοιμο για το επόμενο βήμα, το οποίο θα είναι η επισημοποίηση της σχέσης τους με το γάμο τους.

Η όμορφη ηθοποιός και ο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής, ερωτευμένοι και αγαπημένοι, σχεδιάζουν το κοινό τους μέλλον, ενώ πρόσφατα μετακόμισαν σε ένα μεγάλο και ωραίο σπίτι στη Γλυφάδα, απολαμβάνοντας τη θαλπωρή. Το ερωτευμένο ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία και μοιράζεται όμορφες στιγμές στο νέο του σπίτι, στο οποίο η Κωνσταντίνα Κομματά επιμελήθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα τη διακόσμηση των εσωτερικών του χώρων.

Οι δυο τους αισθάνονται πλέον, έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα της σχέση τους. Μια σχέση η οποία γεννήθηκε πριν από 6 χρόνια, με ταξίδια στο εξωτερικό λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή. Η όμορφη ηθοποιός βρισκόταν στο πλευρό του να στηρίζει τον αγαπημένο της και τώρα νιώθει πιο έτοιμη, από ποτέ κάνοντας από κοινού, σχέδια για το γάμο τους. Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα αδερφή της Κωνσταντίνας Κομματά.Κωνσταντίνα Κομματά

Το ενδεχόμενο για ένα παιδί είναι στα πλάνα του όμορφου ζευγαριού, το οποίο, μάλιστα, σύμφωνα με φίλους και γνωστούς, δείχνει πολύ ταιριαστό και αγαπημένο, έτοιμο να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο, κάνοντας το επόμενο βήμα, με το γάμο του το επόμενο καλοκαίρι!