«Μετά το χαμό της μητέρας μου έχω...» - Ο Κώστας Αρζόγλου μιλά για την απώλεια που τον σημάδεψε

«Δεν θέλω να ξεπεράσω το φόβο μου»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Μετά το χαμό της μητέρας μου έχω...» - Ο Κώστας Αρζόγλου μιλά για την απώλεια που τον σημάδεψε

Συνέντευξη στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» έδωσε το μεσημέρι της Τρίτης 26/4 ο Κώστας Αρζόγλου. Ο γνωστός και ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε με πλήρη ειλικρίνεια όπως κάνει πάντα, χωρίς να μασάει τα λόγια του, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα όχι και τόσο ευχάριστο για εκείνον κομμάτι, για τη φοβία του με τη θάλασσα, την οποία δεν θέλει να ξεπεράσει.

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Κώστας Αρζόγλου

«Σε κάποιες φάσεις δουλεύω με τον εαυτό μου, σε άλλες φάσεις τον χαϊδεύω. Δεν θέλω να ξεπεράσω το φόβο μου να μπω στη θάλασσα. Έχω αμφίθυμη σχέση μαζί της μετά το χαμό της μητέρας μου».

«Η μητέρα μου πνίγηκε, από τότε δεν μπαίνω στη θάλασσα»

Ο Κώστας Αρζόγλου σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για διάφορες άγνωστες πτυχές της ζωής του που δεν είχε αποκαλύψει παλιότερα.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω κάνει 17 τηλεοπτικές σειρές και έχω καταφέρει να μην με λένε ποτέ με το όνομα του ρόλου μου. Έγινε ένα διδακτορικό στο πανεπιστήμιο με τίτλο “Από τον Σκαρίμπα στον Μπέκετ”».

Μίλησε επίσης και για τον τραγικό θάνατο της μητέρας του: «Η μητέρα μου πνίγηκε. Ήταν η Έλλη Λαμπέτη που μου το ανακοίνωσε, ήμουν σπίτι της και δεν μπορούσα να οδηγήσω για φύγω. Δεν μπαίνω στην θάλασσα από τότε. Φοβάμαι πάρα πολύ τις “τρίπλες” που μπορεί να μου κάνει. Καταλαβαίνεις πόσο μπορεί να αγαπάς κάποιον όταν σου λείψει. Αυτό το έχω καταλάβει και με θανάτους και σε χωρισμό».

Τέλος ο Κώστας Αρζόγλου αναφέρθηκε στα σχέδια του, αναφέροντας πως θα ήθελε να κάνει κάτι για την Ελλάδα του 1830, για ένα νεοσύστατο κράτος του οποίου τα δεινά βιώνουμε μέχρι σήμερα.