«Θα κάνω διάλειμμα από τα...» - Η ξαφνική ανάρτηση της Britney Spears λίγο πριν γίνει για 3η φορά μαμά

Οι θαυμαστές της σταρ ανησύχησαν μήπως συμβαίνει κάτι με την εγκυμοσύνη της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Θα κάνω διάλειμμα από τα...» - Η ξαφνική ανάρτηση της Britney Spears λίγο πριν γίνει για 3η φορά μαμά

Στις 11 Απριλίου, το είδωλο της ποπ μουσικής Britney Spears ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί με τον αρραβωνιαστικό της, Σαμ Ασγκάρι, και από τότε έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους εκατομμύρια θαυμαστές της. Ωστόσο ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να δουν ξανά οι θαυμαστές της κάποια νέα βίντεο στο προφίλ της, αφού η ποπ σταρ ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να κάνει διάλειμμα από τα social media.

Η ανάρτηση της Britney Spears στον λογαριασμό της στο Instagram

Οι φαν της σταρ ανησύχησαν μήπως συμβαίνει κάτι με την εγκυμοσύνη της, όμως εκείνη δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσίευσή της. «Θα κάνω διάλειμμα στα social media για λίγο!!! Στέλνω την αγάπη μου και ο Θεός να σας ευλογεί όλους», έγραψε η Σπίαρς σε ανάρτησή της στο Instagram, την Κυριακή.

Στο βίντεο της δημοσίευσης, φαίνεται ένα μωρό να χαλαρώνει δίπλα σε καλλυντικά, φορώντας ρόμπα, γυαλιά ηλίου και ρόλεϊ μαλλιών, συνεπώς υποθέτουμε πως ίσως θέλει να ξεκουραστεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Λίγα λόγια για την Britney Spears

Η Μπρίτνεϊ Τζίν Σπίαρς είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ με τεράστια εμπορική επιτυχία στο ενεργητικό της έχοντας πουλήσει πάνω από 201 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο.

Είναι βραβευμένη με Γκράμι αλλά και πολλά άλλα σημαντικά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων και ενός MTV Video Vanguard Award των MTV VMA και ενός Ultimate Choice Award των Teen Choice Awards και ενός Millenium Billboard Award[16] για τη συνολική προσφορά της στη μουσική. Κατέχει το ρεκόρ του καλλιτέχνη, εν ζωή, με τα περισσότερα μουσικά βραβεία παγκοσμίως. Είναι γνωστή ως το μεγαλύτερο ποπ είδωλο της γενιάς της και της έχει δοθεί ο τίτλος Πριγκίπισσα της Ποπ.

Οι δουλειές της έχουν βραβευτεί με εκατοντάδες βραβεία και επαίνους, συμπεριλαμβανομένου ενός Grammy, έξι MTV Video Music Awards, καθώς και ενός Lifetime Achievement Award, εφτά Billboard Music Awards, και ένα αστέρι στο Hollywood Walk of Fame. Το 2009, το Billboard της έδωσε την όγδοη θέση στην λίστα με τους καλλιτέχνες της δεκαετίας, και το 2016 της έδωσε το βραβείο της χιλιετίας.

Το 2018 στα βραβεία Beauty Awards βραβεύτηκε με τα βραβείο για το άρωμα της χρονιάς με το "Fantasy: In Bloom". Με αυτό το βραβείο φτάνει στα 500 βραβεία και είναι η μονή καλλιτέχνης που έχει κατακτήσει τόσα βραβεία από οποιοδήποτε άλλο καλλιτέχνη στην καριέρα του.