26χρονη και σκέτη κούκλα - Αυτή είναι η κόρη του Νότη Σφακιανάκη

Σπάνιο φωτογραφικό υλικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
26χρονη και σκέτη κούκλα - Αυτή είναι η κόρη του Νότη Σφακιανάκη

Η 26χρονη Αφροδίτη Σφακιανάκη έχει αποφασίσει να κρατήσει μια στάση ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως και ο δίδυμος αδερφός της Απόλλωνας, παιδιά του τραγουδιστή, Νότη, με την σύζυγο του Κίλι, με την οποία πρόσφατα αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους.

Η Αφροδίτη Σφακιανάκη είναι ένα αξιαγάπητο κορίτσι πολύ δημοφιλές στα νότια προάστια όπου ζει. Όπως γράφει το περιοδικό CIAO, παράλληλα με τις σπουδές της, λατρεύει τα ταξίδια, τα ζώα, τις φωτογραφίες, ενώ διασκεδάζει με τις φίλες της όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της.

Οικογένεια Νότη Σφακιανάκη

Η Αφροδίτη Σφακιανάκη

κόρη Νότη Σφακιανάκη

κόρη Νότη Σφακιανάκη οικογένεια

ποια είναι η κόρη του Νότη Σφακιανάκη

Γιατί χαστούκισε ο Νότης τον φίλο της κόρης του;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao το 2015, η κόρη του τραγουδιστή, Αφροδίτη Σφακιανάκη, είχε μια σχέση, η οποία όμως δεν την κάλυπτε και αποφάσισε να χωρίσει. Ο φίλος της όμως δεν δέχτηκε και τόσο καλά τον χωρισμό αυτό και συνέχισε να την παρενοχλεί και να της ασκεί πίεση.

Ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος είναι γνωστό ότι είναι εξαίρετος οικογενειάρχης και έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά του, πληροφορήθηκε την κατάσταση και οδηγήθηκε σε θερμό επεισόδιο.

Η κόρη του για ένα διάστημα βίωσε την δική της «κόλαση» και ο δημοφιλής τραγουδιστής που δεν χαρακτηρίζεται για την πραότητα του χαρακτήρα του, έκρινε ότι δεν θα μπορούσε να αφήσει την κατάσταση να συνεχιστεί έτσι. Σε μια συνάντηση που είχε με το αγόρι αυτό που πέτυχε στον δρόμο, τα πράγματα ξέφυγαν, όταν δέχτηκε φραστική επίθεση. Σύμφωνα με το Ciao ο Νότης του έριξε ένα χαστούκι που σίγουρα θα το… θυμάται.