Ναταλί Κακκαβά: Η συγκινητική ανάρτηση για την γιορτή του γιου και του παππού της

«Μακάρι να τον βλέπεις από εκεί ψηλά»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ναταλί Κακκαβά: Η συγκινητική ανάρτηση για την γιορτή του γιου και του παππού της

Σήμερα, Λαμπρή Τετάρτη 27/4 δεν είναι μόνο η Σταματίνα Τσιμτσιλή που γιορτάζει τον γιο της, αλλά είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρη και για τη Ναταλί Κακκαβά και τον Γρηγόρη Γκουντάρα, - δείτε εδώ αν θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν στο ΣΚΑΙ - καθώς ο γιος του Μάρκος έχει την ονομαστική του εορτή.

Η ανάρτηση της Ναταλί Κακκαβά για την γιορτή του γιου της

Η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί αυτή τη μέρα με τους ακολούθους της, ποστάροντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εκεί απεικονίζεται μάνα και γιος σε μια σφιχτή αγκαλιά, όλο συναίσθημα.

Ο γιος της Μάρκος πήρε το όνομα του παππού της που η ίδια λάτρευε καθώς την μεγάλωσε ,όπως έγραψε, και ήταν δίπλα της σαν πατέρας της. Τον παππού βλέπουμε στη δεύτερη φωτογραφία της ανάρτησης που συνοδεύει την εγγονή του στην εκκλησία.

«Σήμερα γιορτάζει ο Μάρκος μου. Το μικρό μου αγοράκι.. Το νόημα και η χαρά της ζωής μου.. Το αντράκι μου.. Το χαμογελαστό μου πλάσμα.. Θα γιόρταζε όμως και ο Παππούς μου.. Ο άνθρωπος που με μεγάλωσε και που τόσο απλόχερα μου έδωσε όλη του την αγάπη..

Ήταν πατέρας για εμένα μιας και με πήρε στην κυριολεξία από 40 ημερών και με έφτασε κοτζάμ γυναίκα.. Μόνο όταν ένιωσε πως έχω βρει τον άνθρωπο μου, μπόρεσε να φύγει ήρεμος ότι με αφήνει σε καλά χέρια. Δεν μου ζήτησε ποτέ να δώσω το όνομα του σε κάποιο από τα παιδιά μου.. Διακριτικός πάντα.. Κι εγώ, η αλήθεια είναι είχα επιλέξει άλλο όνομα για το δεύτερο μωράκι μας.. Μάξιμος θυμάμαι..

Ο παππούς έφυγε ξαφνικά όταν ήμουν έγκυος 6 μηνών.. Και τότε ήταν ο Γρηγόρης ο οποίος με παρότρυνε να ονομάσουμε Μάρκο το αγοράκι μας για να τον τιμήσουμε.. Εγω τότε δεν τα πίστευα αυτά.. Ποσό δίκιο είχε.. Σήμερα τον ευγνωμονώ...

Και πόσο στενοχωρήθηκα που όσο ζούσε ο παππούς δεν πρόλαβε να το μάθει και να χαρεί... Παππούκα μου ο δισεγγονος σου εκτός από το όνομα σου πήρε τη λεβεντιά και την καλοσύνη σου.. Μακάρι να τον βλέπεις από εκεί ψηλά και να τον καμαρώνεις.. Μου λείπεις πολύ..» έγραψε χαρακτηριστικά η Ναταλί Κάκαβα.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας πόζαρε για το Instagram μαζί με τον μικρότερο γιό του και πέρασε ένα δυνατό μήνυμα

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κακκαβά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και οι δυο τους πέρα από ζευγάρι στη ζωή, αποτελούν και τηλεοπτικό ζευγάρι, αφού παρουσιάζουν μαζί την εκπομπή Όλα Γκούντ, στο κανάλι του ΣΚΑΙ.

Ο παρουσιαστής το απόγευμα της Τρίτης 22/3 έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τον μικρότερο γιο του και έχει γράψει ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

Είναι αυτές οι στιγμές που έρχονται(σπάνια πια…)τα παιδιά και σε κάνουν μια αγκαλιά από το πουθενά και αναρωτιέσαι…Μέχρι πότε θα γίνεται αυτό;;;Μεγαλώνουν‼️Μεγαλώνουμε‼️Πρέπει να ρουφάμε αυτές τις στιγμές ως το μεδούλι‼️‼️‼️Όλοι μας…Υ.Γ.Πριν την αγκαλιά του μικρού, είχε έρθει για αγκαλιά και ο μεγάλος που το κάνει πλέον πολύ σπάνια…Γονείς,αγκαλιάστε τα παιδιά σας. Παιδιά,αγκαλιάστε τους γονείς σας.