Βαρύ πένθος για τον Φίλιππο Καμπούρη

Η σπαρακτική ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βαρύ πένθος για τον Φίλιππο Καμπούρη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Φίλιππος Καμπούρης αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους πως η αγαπημένη του μητέρα, Πατρίσια Λίντα, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών.

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε την ημέρα και την ώρα που θα διεξαχθεί η κηδεία της πολυαγαπημένης του μητέρας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγο καιρό και ο ίδιος βίωσε πολύ δύσκολες ώρες καθώς πέρασε εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η ανάρτηση του Φίλιππου Καμπούρη για τον χαμό της μητέρας του

«Τετάρτη 27/04 στις 16:00 στο Νεκροταφείο Σχιστού στην εκκλησία του Αγ. Γερασίμου θα αποχαιρετήσουμε την πολυαγαπημένη μας Μητέρα», έγραψε ο ίδιο στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Τετάρτη 27/04 στις 16:00 στο Νεκροταφείο Σχιστού στην εκκλησία του Αγ. Γερασίμου θα αποχαιρετήσουμε την πολυαγαπημένη μας Μητέρα.

Posted by Kampouris Philip on Tuesday, April 26, 2022

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του για το εγκεφαλικό που πέρασε

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» στο Open είχε μιλήσει η σύζυγος του Φίλιππου Καμπούρη για το εγκεφαλικό επεισόδιο που πέρασε ο παρουσιαστής και την κατάσταση της υγείας του:

«Είναι αρκετά καλύτερα, τον είχαν βάλει σε μονάδα αυξημένης φροντίδας, τον έβγαλαν τώρα. Θα φύγουμε σε δύο μέρες. Διερευνούν την αιτία. Ναι μεν είχε υψηλή πίεση 21 όταν έγινε, αλλά δεν ξέρουμε ακριβώς την αιτία, ακόμα. Είχαμε φάει τη μαγειρίτσα, παίζαμε ένα επιτραπέζιο και 40 λεπτά μέτα την Ανάσταση έγινε! Σηκώθηκε απότομα από το τραπέζι κράταγε την αριστερή του πλευρά, είχε στραβώσει το στόμα του και μου λέει "Αννα πάρε το 166 γιατί παθαίνω ή εγκεφαλικό ή έμφραγμα". Κάθεται στον καναπέ, του παίρνω την πίεση, είχε 21. Δεν περιγράφεται αυτό που μας συνέβη, από καμία πλευρά».