Πέτρος Φιλιππίδης: Νέες εξελίξεις με τον πλειστηριασμό του σπιτιού του

Μόλις ανακοινώθηκε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέτρος Φιλιππίδης: Νέες εξελίξεις με τον πλειστηριασμό του σπιτιού του

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, έγινε γνωστό πως ο πλειστηριασμός για το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Δήμο Φιλοθέης - Ψυχικού, ανεστάλη.

Ο δικηγόρος του ήδη από εχθές (26/4) είχε αποκαλύψει πως είχε σκοπό να ζητήσει την αναστολή του πλειστηριασμού και φαίνεται πως το πέτυχε καθώς η διαδικασία είχε προγραμματιστεί να γίνει σήμερα (27/4) στις 11.

«Το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη, η τριώροφη μεζονέτα στην οποία έμενε τα τελευταία χρόνια μαζί με την οικογένειά του στο Ψυχικό, βγαίνει σε πλειστηριασμό την Τετάρτη με τιμή εκκίνησης 645.000 ευρώ. Μιλάμε για ένα σπίτι που έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τον ίδιο», αναφέρθηκε χθες σχετικά με το ζήτημα.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια δεινή οικονομική κατάσταση. Κάνω έκκληση στους τραπεζίτες να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Δίνει έναν αγώνα να αποτινάξει τις κατηγορίες από πάνω του», δήλωσε ο δικηγόρος του.

Τι περιλαμβάνει το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη

Στο υπόγειο, έναν χώρο στάθμευσης αυτοκινήτου, τέσσερις αποθήκες, λεβητοστάσιο, δεξαμενή, W.C., διάδρομο, ανελκυστήρα και εσωτερική κλίμακα επικοινωνίας με το τμήμα του ισογείου. Η επιφάνεια των βοηθητικών χώρων είναι 122,30 τ.μ. και του χώρου στάθμευσης 24,50 τ.μ.

Το ισόγειο έχει επιφάνεια 113,50 τ.μ. και αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, είσοδο , W.C., διάδρομο, εσωτερική κλίμακα επικοινωνίας με τα τμήματα του υπογείου και του ορόφου, ανελκυστήρα και βεράντες.

Ο όροφος περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, δύο λουτρά, διάδρομο, ανελκυστήρα, εσωτερική κλίμακα επικοινωνίας με το τμήμα του ισογείου και βεράντες, ενώ έχει επιφάνεια 104,60 τ.μ.

Την έχουν από το 2005

Η συγκεκριμένη οριζόντια ιδιοκτησία αποκτήθηκε από τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του «κατά πλήρη κυριότητα νομή και κατοχή και κατά ποσοστό 1/2 εξ αδιαιρέτου σε καθένα από αυτούς» τον Νοέμβριο του 2005.