Αποκλειστικό: Χώρισε 3 χρόνια μετά το GNTM

Βελούδινος και αθόρυβος ο χωρισμός

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Αποκλειστικό: Χώρισε 3 χρόνια μετά το GNTM

«Είμαστε μαζί με τον Θάνο και είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Ήμασταν μαζί διακοπές, είχαμε πάει διακοπές στο Ιόνιο με καταμαράν. Δεν χρειάστηκε και πολύ. Είχαμε πολύ καλή χημεία και έδεσε το γλυκό», δήλωνε χαρακτηριστικά σε εκπομπές και κάμερες λίγο μετά το GNTM αλλά σήμερα, τρία χρόνια μετά το ριάλιτι του STAR φαίνεται πως αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους.

Για του λόγου το αληθές μας το επιβεβαίωσε η ίδια η παίκτρια μετά από επικοινωνία που είχαμε μαζί της. Φαίνεται πως είναι πολύ συνειδητοποιημένη απόφαση και από τις δυο πλευρές οπότε δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να μιλάει γι' αυτό.

Μόνη ξανά η Ασημίνα

Εκείνος μοντέλο εν ονόματι Θάνος Αδαμόπουλος, εκείνη επίσης μοντέλο που αναδείχθηκε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM! Η Ασημίνα Χαρίτου είναι πια ελεύθερη και πιο ωραία από ποτέ...

χώρισε η Ασημινά Χαρίτου

Μέσα από τα social media της μοιράζεται καθημερινά στιγμές από την ζωή της με τους διαδικτυακούς της φίλους και παρά τον χωρισμό, λάμπει.

Υπενθυμίζουμε πως φήμες τότε την ήθελαν να διατηρεί δεσμό και με πρώην της Ιωάννας Τούνη (δείτε εδώ ποιον), κάτι που δεν ίσχυε τελικά.