«Την πρώτη χρονιά...» - Η Ρουμελιώτη ξεσπά για την αμοιβή της στη σειρά ''Θα βρεις το δάσκαλο σου''

«Εμένα ήταν η πρώτη μου δουλειά»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Την πρώτη χρονιά...» -  Η Ρουμελιώτη ξεσπά για την αμοιβή της στη σειρά ''Θα βρεις το δάσκαλο σου''

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη παραχώρησε συνέντευξη στο Πάμε Δανάη, την Τετάρτη του Πάσχα 27/4 στην εκπομπή, που έκανε για πρώτη φορά δημόσια και ονομαστικά το δικό της metoo. Η ηθοποιός αυτή τη φορά θυμήθηκε τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά Θα βρεις το δάσκαλο σου, από την οποία τη γνώρισε σχεδόν όλο το τηλεοπτικό κοινό, στο ρόλο της Μαρίζας.

Γενικότερα οι αναμνήσεις της από τη σειρά είναι πάρα πολύ καλές με μοναδικό τρωτό σημείο την αμοιβή της κατά την πρώτη χρονιά προβολής. Σε κάθε περίπτωση όμως άνθρωπος της παραγωγής έλυσε το ζήτημα αυτό και έτσι η Ρουμελιώτη βρέθηκε στον δεύτερο κύκλο με τριπλασιασμένο μισθό.

Οι δηλώσεις της Ευδοκίας Ρουμελιώτη για την αμοιβή στη σειρά Θα βρεις το δάσκαλο σου

«Ως βασική πρωταγωνίστρια της σειράς δεν αμείφθηκα καθόλου καλά, διότι αυτή τη σειρά δεν την πίστευε καθόλου το κανάλι. Εμένα ήταν η πρώτη μου δουλειά. Έπαιρνα ελάχιστα χρήματα την πρώτη χρονιά. Προς τιμήν του Στούντιο ΑΤΑ και του Βαγγέλη Κουτελιδάκη, τη δεύτερη χρονιά χωρίς να πω εγώ τίποτα, σχεδόν μου τριπλασίασαν τον μισθό μου», λέει χαρακτηριστικά η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

"Έσπασε" την σιωπή της η Ρουμελιώτη για τον Κιμούλη: «Αν μου έλεγε συγγνώμη θα...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε συνέντευξη η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για το κίνημα #metoo αλλά και για τις αγωγές που έχει καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης κατά του ΣΕΗ, αλλά και κατά συγκεκριμένων ηθοποιών.

Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων: «Δεν μου έχει κάνει αγωγή ο Γιώργος Κιμούλης, αλλά όταν διάβασα για τις αγωγές του, το διάβασα και δεύτερη και τρίτη φορά για να καταλάβω ότι διαβάζω σωστά. Με αφήνει τόσο άναυδη που δεν θέλω καν να το σχολιάσω. Μίλησα με τους συναδέλφους μου που έχουν μηνυθεί και τους είπα πως ότι χρειαστούν θα είμαι κοντά τους.

Λυπάμαι πάρα πολύ που τα πράγματα έφτασαν σε αυτό το σημείο και νομίζω ότι το “συγγνώμη” είναι πολύ μεγάλη και σημαντική λέξη. Εάν ο Γιώργος Κιμούλης μού ζητούσε συγγνώμη προσωπικά, θα τη δεχόμουν και θα πήγαινα παρακάτω»

«Μιλάμε για συγγνώμη όσον αφορά τον Γιώργο Κιμούλη, γιατί για άλλους συναδέλφους που βρίσκονται στη φυλακή και στη δικαιοσύνη, εκεί μιλάμε για άλλες πράξεις.

Νομίζω πως μηνύθηκε η Ζέτα ίσως γιατί ο Κιμούλης είχε την αίσθηση ότι άρχισε από εκείνη. Θα στηρίξω τους συναδέλφους μου στο δικαστήριο, εάν προλάβω και δεν μηνυθώ κι εγώ, οπότε θα χρειαστεί να με στηρίξουν κι εμένα».