''Κόλαφος'' η Χριστοφορίδου με αποκάλυψη της - Την έδιωξαν από δουλειά όσο ήταν έγκυος

«Ενώ ο ίδιος άνθρωπος είχε στείλει ανθοδέσμη στο...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Κόλαφος'' η Χριστοφορίδου με αποκάλυψη της - Την έδιωξαν από δουλειά όσο ήταν έγκυος

Η Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου γνωστή ως Λιλίκα από το θρυλικό σίριαλ οι στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη, παραχώρησε συνέντευξη στο Super Κατερίνα την Τετάρτη του Πάσχα 27/74 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον αείμνηστο Νίκο Σεργιανόπουλο, αλλά και σε μι πολύ δύσκολη εμπειρία που είχε εν ώρα εργασίας.

Η ηθοποιός θέλοντας με τη σειρά της να στηρίξει το Metoo, έχοντας χαρακτηρίσει δύσκολο συνεργάτη πολύ γνωστό ηθοποιό, αποκάλυψε πως παραγωγός δεν της έδωσε θέση σε δουλειά ενώ ήταν έγκυος, μιλώντας της μάλιστα με πολύ άσχημα λόγια.

Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Χριστοφορίδου για κακοποιητική συμπεριφορά στο θέατρο

«Ενώ ο ίδιος άνθρωπος είχε στείλει ανθοδέσμη στο πρώτο γύρισμα για να με υποδεχτεί, μου είπε “για να τελειώνουμε κοπέλα μου, εγώ με έγκυες δεν δουλεύω!”. Ευτυχώς που υπάρχει το metoo γιατί τώρα θα ήταν αλλιώς τα πράγματα».

«Ήταν μια φίλη μου που είχα πάει στο θέατρο και μου είχε πει ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα. Όταν έγιναν γνωστά τα περιστατικά της είπα ότι θα μιλήσω υπέρ της», είπε η Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου.

Λίγα λόγια για την Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση το 1996 σε ένα επεισόδιο της σειράς Καληνύχτα μαμά. Ακολούθησαν μικρές εμφανίσεις στις σειρές Προδοσία, Είμαστε στον αέρα, Εμείς κι Εμείς, Με δύο μαμάδες.

Τη σεζόν 1999-2000 ήταν μέρος του καστ των κωμικών σειρών Οι Θειοσεβούμενοι και Δεν θα μου κάνετε το σπίτι. Την ίδια περίοδο ξεκίνησε να εμφανίζεται στην πρωινή εκπομπή Σαν στο σπίτι σας στο Mega Channel, ως συμπαρουσιάστρια του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου, υποδυόμενη τη ξαδέρφη Γεωργία. Τη σεζόν 2000-2001 έπαιξε στη σειρά Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή? ενώ τη σεζόν 2002-2003 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά Η τράπεζα.

Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου

Έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό από το ρόλο της Πατρινιάς κομμώτριας κρατούμενης Λιλίκας Καλλίτση στην κωμική σειρά Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη των Ρήγα-Αποστόλου στον ANT1. Εκεί από το 2002 μέχρι το 2004 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο καστ της σειράς με μόνιμη παρουσία σε όλα τα επεισόδια. Ακολούθησε ο ρόλος της Βέρας, τη σεζόν 2004-2005, στη ρομαντική κομεντί Κανείς δε λέει σ' αγαπώ όπου έπαιξε μαζί με τον Γιώργο Καραμίχο, την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και τον Κλέωνα Γρηγοριάδη υποδυόμενη μία μητέρα που μεγαλώνει μόνη της το γιο της και ήταν φίλη της κεντρικής ηρωΐδας.

Από το 2005 μέχρι το 2006 εμφανίστηκε σε επεισόδια των σειρών Επτά Θανάσιμες Πεθερές, Γάμος με τα όλα του, Πενήντα Πενήντα και Εντιμότατοι κερατάδες. Από το 2008 μέχρι το 2010 υποδυόταν την Λίτσα στην κωμική σειρά L.A.P.D. στο Mega Channel με το ρόλο της να ολοκληρώνεται στα μέσα του δεύτερου κύκλου. Το 2010, έπαιξε στο επεισόδιο "Η νοσοκόμα" της κωμικής σειράς Εργαζόμενη Γυναίκα. Το 2015 επέστρεψε τηλεοπτικά με μία έκτακτη εμφάνιση στο δεύτερο κύκλο της σειράς Μην αρχίζεις τη μουρμούρα.