«Έλεος, μας έχετε πρήξει,ούτε η μάνα σας δε σας ξέρει» - Επίθεση άνευ προηγουμένου στον Σάκη Κατσούλη

Τι συνέβη;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Έλεος, μας έχετε πρήξει,ούτε η μάνα σας δε σας ξέρει» - Επίθεση άνευ προηγουμένου στον Σάκη Κατσούλη

Ο Σάκης Κατσούλης, ο νικητής του περσινού Survivor, που φημολογείται πως ίσως παντρευτεί, από ότι φαίνεται έλαβε ένα προσβλητικό μήνυμα στο inbox του instagram το οποίο με το περιεχόμενο του, στάθηκε αρκετό για να τον κάνει να ξεσπάσει. Το μήνυμα ήταν από μια ακόλουθο που ούτε λίγο ούτε πολύ τα έβαλε μαζί του εξαιτίας των πολλών stories λέγοντάς του πως δεν τον ξέρει κανείς και εκείνος με τις αλλεπάλληλες δημοσιεύσεις προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι κάποιος.

Το προσβλητικό μήνυμα που έλαβε ο Σάκης Κατσούλης

«Έλεος, μας έχετε πρήξει… ούτε η μάνα σας δε σας ξέρει…προσπαθείτε να πείτε ότι είστε κάποιοι… ούτε να μιλάτε δε ξέρετε» έγραφε το μήνυμα που έλαβε ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος θέλησε να απαντήσει γράφοντας,

«Παρότι δηλώνετε καθηγήτρια και χωρίς να σας έχει αναγκάσει κανείς με ακολουθείτε και να βλέπετε τα story μου το κάνετε και με βρίζετε και από πάνω! Εύχομαι τα παιδάκια μου και τα παιδάκια κανενός να μη σας συναντήσουν ποτέ στην τάξη τους! Σας ευχαριστώ που μου αποδεικνύεται καθημερινά πόσο ευλογημένος ήμουν για την οικογένειά μου, τη διαπαιδαγώγηση που μου έδωσαν εκείνοι και όλοι οι δάσκαλοι, καθηγητές και προπονητές που με είχαν στα χέρια τους».

Ο Σάκης Κατσούλης σε πρόσφατη ανάρτησή του

Στα σοκάκια της Μυκόνου Ρουμελιώτη και Κατσούλης - Η Καζολεά με τον καλό της στην παρέα τους

Νέες αφίξεις είδαμε να γίνονται στο νησί των επωνύμων ακόμα και το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης 21/4 με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να κάνουν χαλαροί και ωραίοι την εμφάνιση τους. Το ζευγάρι περπατούσε αμέριμνο με πολύ απλό look στα σοκάκια, καθώς ο φακός απαθανάτισε στην παρέα του και την Πελαγία Καζολέα με τον σύντροφο της.

Η Μύκονος είναι από πολύ παλιά αγαπημένη επιλογή των celebrities για τις διακοπές του Πάσχα και αυτό φαίνεται να συνεχίζεται ακόμα και σήμερα, ειδικά με τα 2 χρόνια αναγκαστικού εγκλεισμού λόγω κορωνοϊού.

Kατσούλης - Ρουμελιώτη

Καζολέα στη Μύκονο