Ψηλή και κούκλα - Η κόρη της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμτσέλη έχει μεγαλώσει πολύ

Η βόλτα της Εύας με τη μαμά της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψηλή και κούκλα - Η κόρη της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμτσέλη έχει μεγαλώσει πολύ

Η Βάσω Λασκαράκη διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή. Είναι φουλ ερωτευμένη με το σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο, έχει ξεκινήσει τη δική της συλλογή αρωμάτων, ενώ η κόρη της καθημερινά την γεμίζει ευτυχία.

Η μικρή Εύα μάλιστα, έχει μεγαλώσει πάρα πολύ όπως είδαμε από πρόσφατες αναρτήσεις της ηθοποιού. Μαμά και κόρη πήγαν τη βόλτα τους μιας και ο καιρός ήταν ηλιόλουστος και έπαιξαν στα ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Η ανάρτηση της Λασκαράκη με την κόρη της

Η Βάσω Λασκαράκη απαθανάτισε την Εύα σε διάφορες στιγμές της την ώρα των παιχνιδιών της και την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Η ηθοποιός είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα παιδιά για αυτό άλλωστε έκανε και ένα σχόλιο κόλαφο για την υπόθεση της Πάτρας.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος κόρη

Οι φοβίες της για την κόρη της Εύα

Η Βάσω Λακσαράκη συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό Enjoy και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σειρά που πρωταγωνιστεί «Σε ξένα χέρια», μιας και ο ρόλος της εκεί αγγίζει πάρα πολύ κάθε μητέρα. Η ηθοποιός σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία με τις υποκριτικές της ικανότητες αισθάνεται σίγουρα περίεργα στη ιδέα να ζούσε εκείνη όσα υποδύεται.

Πρόκειται για μια μητέρα, της οποίας απαγάγουν το παιδί και το εξής συμβαίνουν πολλά και διάφορα. Η Λασκαράκη μιλώντας και από τη πλευρά της μάνας, έχοντας μια ζηλευτή σχέση με την μοναχοκόρη της, θεωρεί το συμβάν ως το χειρότερο για έναν γονέα.

Μέσα σε όλα αυτά που ζούμε πόσο επίκαιρη φαντάζει η ηρωίδα σου, η Τόνια, στην αξιόλογη σειρά της ΕΡΤ «Σε Ξένα Χέρια»;

Πραγματικά η ηρωίδα μου αντιμετωπίζει τον μεγαλύτερο φόβο ενός γονέα, να του απαγάγουν το παιδί του και να μην ξέρει αν ζει, αν είναι καλά ή αν έχει πεθάνει. Αυτό, αν συμβεί σε κάποιον γονέα, είναι χειρότερο κι από θάνατο γιατί μια ζωή θα ψάχνει να βρει το παιδί και θα πεθαίνει από ενοχές και από αγωνία αλλά θα ζει και με την ελπίδα.

Πραγματικά, η ηρωίδα μου, η Τόνια, είχε την κακοτυχία να της απαγάγουν το μωρό της και να ψάχνει μέχρι το φινάλε, θεωρώ, της σειράς, το καλοκαίρι, το παιδί της. Η σειρά χαρακτηρίζεται δραμεντί, γιατί η Τόνια βρίσκεται νταντά στο ίδιο της το παιδί χωρίς να το ξέρει, έπειτα από λίγο καιρό και για αυτό η σειρά τιτλοφορείται «Σε Ξένα Χέρια» , που δεν είναι ξένα αλλά τα μητρικά.

Βάσω Λασκαράκη