«Αυτό είναι άλλο από αυτό που συζητάμε...» - Η αντίδραση του Γιώργου Πατούλη σε ερώτηση για την Μαρίνα

Τι τον ρώτησαν για τη ζωή της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αυτό είναι άλλο από αυτό που συζητάμε...» - Η αντίδραση του Γιώργου Πατούλη σε ερώτηση για την Μαρίνα

Τον Γιώργο Πατούλη "τσάκωσαν" οι κάμερες των εκπομπών και τις δηλώσεις του πρώτα πρόβαλε το Mega Καλημέρα. Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής, ήταν και μια για την πρώην σύζυγό του Μαρίνα Πατούλη.

Η ερώτηση για την Μαρίνα που έφερε την αντίδραση του Γιώργου Πατούλη

Ο Περιφερειάρχης λοιπόν, ρωτήθηκε για το νέο επαγγελματικό βήμα της Μαρίνας στην Μύκονο και μπορεί στην αρχή να ενοχλήθηκε ωστόσο στη συνέχεια απάντησε.

«Αυτό είναι κάτι άλλο από αυτό που συζητάμε σήμερα, αλλά σε κάθε περίπτωση νομίζω πως οτιδήποτε κάνει η Μαρίνα το κάνει καλά και νομίζω ότι και σε αυτό το εγχείρημα θα το κάνει όμορφα», είπε αρχικά ο Γιώργος Πατούλης.

Και συνέχισε: «Εμείς στηρίζουμε όποιον μπορεί να κάνει το καλύτερο και προφανώς και τη Μαρίνα».

Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη μιλά πρώτη φορά για το διδακτορικό του

Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας 21/3 στην εκπομπή «Πρωινό» όπου μίλησε για όλους και για όλα μιας και την βλέπουμε σε μια περίοδο που είναι πιο χαρούμενη από ποτέ.

Μάλιστα, σε ερώτηση που δέχτηκε από την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας Αυγή, ότι ο Γιώργος Πατούλης κατέθεσε ένα διδακτορικό 130 σελίδων, στο οποίο εντοπίζεται πλήθος αυτολεξεί αποσπασμάτων από προγενέστερα διδακτορικά εννέα άλλων επιστημόνων εκείνη ανέφερε πως:

«Από το 1992 άρχισε την εκπόνηση της διατριβής, μίλησε στο παγκόσμιο συνέδριο ορθοπεδικής και ξεκίνησε να κάνει μια κλινική έρευνα σε ασθενείς η οποία κράτησε αρκετά χρόνια με φλεβογραφήματα.

Το σπίτι ήταν γεμάτο φλεβογραφήματα. Αυτή την έρευνα την έζησα… Τώρα, το ότι κάποια θεωρητικά σημεία μπορεί να δανείζεται… όμως έχει γίνει κλινική έρευνα. Εγώ θέλω να πω ότι δεν αμφισβητώ την αυθεντικότητα της διατριβής, γιατί την έζησα. Θεωρώ μεγάλη αδικία άνθρωποι, οι οποίοι αγωνίζονται στη ζωή τους είναι καλοί επιστήμονες, να εκμαυλίζονται με αυτόν τον σκαιό τρόπο»