«Η πρόταση μου έγινε πριν...» - Όλο το παρασκήνιο πίσω από την πρόταση στην Θεοδώρα Ρασέλ για το Asia Express

H αρχική άρνηση της μητέρας της και το τελικό «ναι»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Η πρόταση μου έγινε πριν...» - Όλο το παρασκήνιο πίσω από την πρόταση στην Θεοδώρα Ρασέλ για το Asia Express

Το όμορφο μοντέλο Θεοδώρα Ρασέλ, που γνωρίσαμε με τον εκρηκτικό μέσα από το GNTM, έγινε επίσημη ανακοίνωση πως θα πάει μαζί με τη μαμά της, στο Asia Express του Star. Η ίδια, που πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία της με αφορμή τα σχόλια του Μάρκου Σεφερλή, μίλησε στην κάμερα του Happy Day το πρωί της Πέμπτης 28/4 για την πρόταση, την αρχική άρνηση της μητέρας της και το τελικό «ναι» που είπαν από κοινού.

Η δηλώσεις της Ρασέλ λίγο προν φύγει με τη μαμά της για το Asia Express

«Η πρόταση μου έγινε μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, πάω στη Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα και το λέω στον μπαμπά μου και του εξηγώ την πρόταση. Μου είπε να πάμε! Στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι το είπα στη μαμά μου, εκείνη αρνήθηκε και μου είπε να μην την πιέζω. «Δε μπορώ να βγω στην τηλεόραση, θα γίνω ρεζίλι» μου είπε.

Μετά με ξαναπήραν τηλέφωνο, μου είπαν ότι πρέπει να κάνουν μία επικοινωνία με τη μητέρα μου για να προχωρήσει η συμφωνία. Την πήρα μέσω facetime και την έφερα προ τετελεσμένου» είπε αρχικά η Θεοδώρα Ρασέλ.

«Eπειδή η μαμά μου είναι από τις Σεϋχέλλες, πιστεύω ότι θα με βοηθήσει. Είναι κοντά σε αυτή την κουλτούρα και σε αυτούς τους πολιτισμούς. Η μαμά μου είναι πολύ κοινωνική, θέλει να μιλάει με όλους. Πιστεύω ότι θα αποχωρήσουμε στην πρώτη εβδομάδα, γιατί θα καθυστερούμε να φτάσουμε στον προορισμό».

Βασάλος: Το παρασκήνιο της πρότασης από το Asia Express και η άρνηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος να ετοιμάζεται για το Asia Express ωστόσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα μείνει πίσω στην Ελλάδα, αφού απέρριψε την πρόταση της παραγωγής για να ταξιδέψουν ως ζευγάρι, με αποτέλεσμα έτσι να ξεκινήσουν οι φήμες περί χωρισμού.

Ο Κωνσταντίνος λοιπόν, θα έχει στο πλευρό του τον youtuber Fipster και ο Γιάννης Πουλόπουλος σήμερα 27/4 στην εκπομπή Super Κατερίνα αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της πρότασης αλλά και της άρνησης.

Οι ιθύνοντες του Star ήθελαν να βάλουν στο παιχνίδι ένα ζευγάρι σαν τον Χάρη Βαρθακούρη με την Αντελίνα Βαρθακούρη στο Globetrotters, ωστόσο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αρνήθηκε την πρόταση, με αποτέλεσμα στην παραγωγή του ταξιδιωτικού project να κάνουν πρόταση σε Μαυρίκιο Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση.