Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Ραγδαίες εξελίξεις ανάμεσα σε ΣΚΑΙ και Ιωάννα Μαλέσκου

Μένει ή φεύγει από το κανάλι;

Ραγδαίες εξελίξεις ανάμεσα σε ΣΚΑΙ και Ιωάννα Μαλέσκου
News 28.04.2022 11:53
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μια αποκάλυψη για το τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της, Super Κατερίνα. H παρουσιάστρια μετέφερε τις πληροφορίες που έχει σχετικά με τη συνεργασία τους για την επόμενη σεζόν.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε, η Ιωάννα θα μείνει στον σταθμό του Φαλήρου και του χρόνου αφού επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, παρά τα νούμερα τηλεθέασης του Love It που βρίσκονται στον πάτο.

Το μέλλον της Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ

«Εγώ ξέρω ότι παραμένει παιδιά. Εγώ έμαθα πως θα υπάρξουν αλλαγές σε πολύ υψηλόβαθμα στελέχη. Κάποιες αποχωρήσεις και κάποιο πρόσωπο που μπορεί να βρίσκεται λίγο πιο κάτω να πάει πιο πάνω. Το ένα σενάριο είναι αυτό. Ξέρω πως έχει γίνει μια κουβέντα με την Ιωάννα Μαλέσκου. Το δεύτερο σενάριο που προβληματίζει είναι πως αυτή την περίοδο τραβάνε οι κοινωνικές εκπομπές. Ο προβληματισμός όμως είναι πως αυτό μπορεί να μην τραβήξει για πολύ καιρό ακόμη. Δεν ξέρουν αν από Σεπτέμβριο θα έχει ο κόσμος την ίδια διάθεση. Αυτός είναι ο ενδοιασμός τους για το αν παραμείνει η Ιωάννα. Δεν είναι με την Ιωάννα» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Το ξέσπασμα της Ιωάννας Μαλέσκου στον αέρα του «Love it» για τη δουλειά της

«Δεν κάνω εκπτώσεις στη δουλειά μου, υποχωρήσεις μπορεί να κάνω, μπορεί να κάνω συνειδητοποιημένες κινήσεις συμβιβασμού γιατί βλέπω μπροστά.

Ωστόσο θεωρώ ότι όταν τεθεί θέμα υγείας ψυχικής, ηρεμίας, ισορροπίας που τα διαλύει όλα και παύεις να έχεις αυτό που εγώ ονομάζω ζωή τότε παίρνεις μεγάλες και σημαντικές αποφάσεις. Εκεί είναι και το κομμάτι του πόσο επαγγελματίας λογίζεσαι και πόσο μπορείς να εξισορροπήσεις τα πράγματα για να μην εκθέσεις ανθρώπους, για να μην κρεμάσεις ανθρώπους και να μπορέσεις απρόσκοπτα να κλείσεις έναν κύκλο.

Κι εγώ έχω ανάγκη τη δουλειά. Κάποιοι μπορεί να έχουν μια ευμάρεια. Θα μιλήσω ως άνθρωπος που όντως δουλεύει και ζει από αυτή τη δουλειά χωρίς ξένες πλάτες, υπάρχουν φορές που όταν ακούω το πόσο ανάγκη έχεις τη δουλειά δεν μπορώ να το δεχτώ.

Γιατί ξέρω ότι στο να βάλεις στη ζυγαριά το να δουλεύεις για να βιοπορίζεσαι και τη ζωή και την υγεία μου, την ηρεμία μου, αν ποτέ νιώσω ότι αυτό όλο με τραβάει σε μια άβυσσο, θα φύγω όμορφα κι ωραία. Κανένας δεν πάει χαμένος αρκεί να θέλεις να δουλέψεις και να προχωρήσεις» είπε μεταξύ άλλων.

Η παρουσιάστρια όπως φαίνεται διανύει τις τελευταίες εβδομάδες στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, ετοιμάζοντας πανηγυρική έξοδο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες για την επόμενη σεζόν στο κανάλι του Φαλήρου μελετούν να αλλάξουν όλη την πρωινή ζώνη του σταθμού.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Νιώθω ότι μου κάνεις παρατήρηση...» - Ένταση στον αέρα του Love It ανάμεσα σε Αρσενίου και Μαλέσκου

Μοιάζουν μόνο στα μάτια και... - Η πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας Μαλέσκου με την αδερφή της

Share