«Για τον ηθοποιό όταν δεν αμείβεται είναι...» - Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μιλά για δουλειά που δεν πληρώθηκε

Το απίστευτο περιστατικό με φανατική θαυμάστρια

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Για τον ηθοποιό όταν δεν αμείβεται είναι...» - Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μιλά για δουλειά που δεν πληρώθηκε

Μία εξαιρετικά αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε το πρωί της Πέμπτης 28/4 στην εκπομπή «ΜΕGA Καλημέρα» ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Ο ηθοποιός που πρόσφατα βίωσε στιγμές αγωνίας με συγγενή του, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιτυχία και την αναγνωρισιμότητα που του έφερε η δουλειά του, ωστόσο αποκαλύπτει και ορισμένα σκηνικά με απλήρωτη δουλειά και με θαυμάστριες.

Οι αποκαλύψεις του Παναγιώτη Μπουγιούρη για τη δουλειά του

«Η επιτυχία ήρθε σταδιακά και με σωστές δόσεις, η αναγνωρισιμότητα ήρθε ερήμην μου. Πήγαινα καθημερινά στο γύρισμα να δουλέψω τα κείμενά μου, φυσικά καταλάβαινα ότι η δουλειά στην οποία συμμετέχω γνωρίζει επιτυχία, από την άλλη πλευρά είχα την προστασία της δουλειάς καθ’ εαυτής. Δεν καβάλησα το καλάμι, αλλά μπορεί να βρεθεί κάποιος να πει «κούνια που τον κούναγε». Δεν έχω βιώσει αποτυχία, οπότε δεν έχω και την πικρή γεύση. Την επιτυχία τη χαιρόμουν ως ένα σημείο, δεν την θεωρούσα δεδομένη», είπε.

Επιπλέον ανέφερε ότι έχει μείνει απλήρωτος από δουλειά, ωστόοσο δεν κινήθηκε νομικά: «Για μένα πιο δυσάρεστο για τον ηθοποιό όταν δεν αμείβεται γιατί αισθάνεται ότι ακυρώνεται, ότι είναι άχρηστος, ότι η υπηρεσία του ήταν άνευ λόγου και δεν χρειάζεται να πληρωθεί».

«Ο καθένας στο θέατρο μπορεί να κουβαλάει στην ψυχή του τραύματα, που νομίζει ότι μέσα από την τέχνη θα τα γιατρέψει», δήλωσε.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αποκάλυψε ένα περιστατικό με μία φανατική θαυμάστρια, αλλά και το… περίεργο δώρο που του έκανε. «Μία κοπέλα ήθελε το κινητό μου, το απέφευγα πολύ ευγενικά και μου έφερε συσκευή με κάρτα για να την πάρω».

«Ζω έναν ανεμοστρόβιλο...» - Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Real, παραχώρησε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, για τον οποίο, πρόσφατα έγινε γνωστή, η είσοδος του σε μια πολύ επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, ακόμα και για την προσωπική του ζωή και την ιδανική σύντροφο, καθώς επίσης αναφέρθηκε στον άδικο χαμό του Πάνου Νάτση.

«Δεν έχω ιδέα! Ζω έναν ανεμοστρόβιλο! Και, όπως λέει και ο Κώστας Ταχτσής στο "Τρίτο στεφάνι"; "Η ζωή είναι ένας στρόβιλος! Ευτυχία είναι να αγαπάς τον στρόβιλο"», είπε χαρακτηριστικά για την προσωπική του ζωή και πρόσθεσε για την ιδανική σύντροφο:

«Νομίζω ότι αγαπώ τον στρόβιλο και με αγαπάει κι αυτός!». Όσο για το ποια θεωρεί ιδανική γυναίκα, απάντησε λακωνικά: «Αυτή για την οποία θα ήμουν ιδανικός κι εγώ».

Μετά το ταξίδι που πραγματοποίησε στο Βιετνάμ, ο ηθοποιός δήλωσε: «Η Περσία μας συνδέει με την Ανατολή και όχι, όπως λανθασμένα νομίζουμε, η Τουρκία», και αποκάλυψε ότι: «Θέλω να αγοράσω ένα αρχοντικό στο Ισφαχάν!».

Για τον θάνατο του Πάνου Νάτση δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί. Γνωριστήκαμε πριν από μερικά χρόνια, για να δουλέψουμε μαζί σε μια θεατρική παράσταση. Έκτοτε υπήρχε μεγάλη συμπάθεια μεταξύ μας και αλληλοεκτίμηση. Ήταν μεγάλο κρίμα αυτό που έγινε. Θα ήθελα, μέσα από το βήμα της συνέντευξης, να αποδώσω έναν ύστατο αποχαιρετισμό στον Πάνο Νάτση, που έφυγε τόσο άδικα από κοντά μας πριν από λίγες ημέρες».

undefined