Ευχάριστα νέα για την οικογένεια του Τόλη Βοσκόπουλου 9 μήνες μετά τον θάνατο του - Τα ανακοίνωσε η Άντζελα Γκερέκου

Η φωτογραφία στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευχάριστα νέα για την οικογένεια του Τόλη Βοσκόπουλου 9 μήνες μετά τον θάνατο του - Τα ανακοίνωσε η Άντζελα Γκερέκου

Μερικά πολύ ευχάριστα νέα ανακοινώθηκαν για τον Τόλη Βοσκόπουλο, 9 μήνες μετά τον θάνατό του, τα οποία έκανε γνωστά η Άντζελα Γκερέκου. Συγκεκριμένα, Τα βραβεία Grammy τίμησαν τον Τόλη Βοσκόπουλο στην κατηγορία «In Memorium» για το 2022. Ένας από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες τραγουδιστές συμπεριλήφθηκε σε αυτήν την κατηγορία, στην οποία τιμώνται άτομα για το ταλέντο και όσα έχουν προσφέρει στον πολιτισμό.

Η Άντζελα Γκερέκου -που πέρασε το πρώτο Πάσχα χωρίς τον αγαπημένο της- δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του καταξιωμένου τραγουδιστή, τοποθετώντας μια καρδιά και ένα emoji για «ευχαριστώ».

Φυσικά, τα likes και τα σχόλια ήταν αμέτρητα ενώ μάλιστα η κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου έκανε instastory την ακόλουθη εικόνα και σχολίασε τη δημοσίευση της μητέρας της, με καρδιές.

Η φωτογραφία της Άντζελας Γκερέκου με τα βραβεία Grammy που τίμησαν τον Τόλη Βοσκόπουλο στην κατηγορία «In Memorium» για το 2022

Γιατί η Γκερέκου δεν έκανε δεύτερο παιδί με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα και έμειναν μαζί για πάνω από δύο δεκαετίες. Το 1995 ο γνωστός τραγουδιστής γνώρισε την ηθοποιό και πρώην βουλευτή στο On the Rocks στην Βάρκιζα. Όχι μόνο την πρόσεξε αλλά αναφώνησε «τι μάτια είναι αυτά κοπελάρα μου!».

Ένα χρόνο μετά στις 2 Αυγούστου 1996 παντρεύτηκαν στην Κέρκυρα. Το 2001 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, η Μαρία.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, σε παλιότερη συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή Prive, της Έλενας Κατρίτση στο Mega, είχε μιλήσει για τις δύο γυναίκες που σημάδεψαν ανεξίτηλα τη ζωή του.

«Όταν γεννήθηκε η κόρη μου ένιωσε για πρώτη φορά ότι κάτι μας συμβαίνει με τη γυναίκα μου. Θα είχα παρεξηγήσει πολύ τα πράγματα αν δεν με είχαν συγκρατήσει οι φίλοι μου. Για ένα διάστημα νόμιζα ότι δεν με αγαπάει και ότι τελειώσαμε, αλλά δεν ήταν έτσι. Της έκανα παράπονα, γιατί ένιωθα πάρα πολύ άσχημα για ένα διάστημα. Ένιωθα ανεπιθύμητος επισκέπτης μέσα στο σπίτι…», είπε αρχικά για την εποχή που οι σχέσεις του με τη σύζυγό του είχαν διαταραχθεί.

Για την κόρη του, είπε: «Έχω σταματήσει να ονειρεύομαι για πρώτη φορά. Αυτό ήταν αναπάντεχο, απρόσμενο, δεν το περιμέναμε. Δεν ήταν προγραμματισμένο και ακόμα είμαι χαζεμένος, δεν το έχω πιστέψει…. Έχω πολλά που θα μπορούσα να διδάξω την κόρη μου από αυτά που μου έχει διδάξει ο πατέρας μου. Τώρα δεν θέλω να κάνω κανένα άλλο παιδί, γιατί... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr