Ρίγη συγκίνησης με την φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη - Το μήνυμα στήριξης στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

Με αφορμή την φωτογραφία της χωρίς την προστατευτική μάσκα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ρίγη συγκίνησης με την φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη - Το μήνυμα στήριξης στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

Το πρόσωπό της χωρίς την προστατευτική μάσκα αποφάσισε να δείξει για πρώτη φορά η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μέσα από μια φωτογραφία στα social media. Η ίδια πρόκειται να εμφανιστεί απόψε 28/4 το βράδυ στους «Πρωταγωνιστές» χωρίς την μάσκα της και θα μιλήσει στο Σταύρο Θεοδωράκη για τη ζωή της πριν και μετά την επίθεση με το βιτριόλι.

Η φωτογραφία λοιπόν που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία η Ιωάννα κρατά τη μάσκα στα χέρια της και δείχνει το πρόσωπό της, απέσπασε μέσα σε μόλις λίγα λεπτά χιλιάδες likes και σχόλια, προκειμένου να την αποθεώσουν για την δύναμή της.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος αναδημοσίευσε την εν λόγω φωτογραφία της Ιωάννας στον δικό του λογαριασμό στο instagram και έδειξε έτσι την στήριξή του.

«Δύναμη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Να δουν όλοι το πρόσωπο της, να...» - "Γροθιά" στο στομάχι η ανάρτηση του Θεοδωράκη για την Παλιοσπύρου

Το πρόσωπό της για πρώτη φορά αποκάλυψε στους «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι πριν δύο χρόνια.

Η εκπομπή πρόκειται να προβληθεί στον Alpha την Πέμπτη 28 Απριλίου (00:00). Μάλιστα, δυο μέρες πριν την προβολή, ο Σταύρος Θεοδωράκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή του φωτογραφία από την πρώτη του συνάντηση με την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Η φωτογραφία είναι από την πρώτη μου συνάντηση με την Ιωάννα. Ήπιαμε καφέ στην πλατεία Μαβίλη και συζητήσαμε για ώρα πολλή, γι' αυτό που της συνέβη. Μετά από λίγες μέρες βρεθήκαμε στη Βουλιαγμένη, μετά στους Αμπελόκηπους, στο Θριάσιο, στο κέντρο... Για μήνες ξεκλέβαμε χρόνο και τα λέγαμε. Κάποιες απο αυτές τις συναντήσεις τις κινηματογραφούσαμε κιόλας. Χωρίς να έχουμε αποφασίσει τι θα το κάνουμε το υλικό. Μετά ήρθαν τα podcast της - μεγάλη επιτυχία και πολλή ουσία. Αν δεν τα έχετε ακούσει ακόμη, αναζητείστε τα στο pod.gr.

Και όταν μπήκε η Άνοιξη και οι γιατροί της είπαν ότι πρέπει σιγά σιγά να βγάζει τη μάσκα, πήραμε την απόφαση να κάνουμε ένα επεισόδιο στους Πρωταγωνιστές. Να δουν όλοι το πρόσωπο της, να πάψουν να αναρωτιούνται "πόση ζημιά έχει γίνει" και να την αγαπούν και να της συμπαραστέκονται γνωρίζοντας την πραγματική της εικόνα. Αρκετά είπα όμως. Η συνέχεια και η αποκάλυψη την Πέμπτη τα μεσάνυχτα στον Alpha», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.