Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου από το ταξίδι της στο Παρίσι

Η φωτογραφία από το Instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου από το ταξίδι της στο Παρίσι

Η Κατερίνα Καραβάτου αφού ξεκουράστηκε λίγες ημέρες μέσα στη Μεγάλη βδομάδα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην εκπομπή της πιο ανανεωμένη και χαρούμενη. Μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram έγινε γνωστό πως βρέθηκε εκτός Ελλάδας και μάλιστα στο Παρίσι, μιας και τα παιδιά περνούσαν αξέχαστες στιγμές με τον μπαμπά τους.

Πολλά στοιχειά για την απόδραση της παρουσιάστριας δεν έχουμε μιας και δεν έχει προβεί σε ξεκάθαρες δηλώσεις, ούτε έχει επιβεβαιώσει τη φήμη πως ήταν παρέα με την Έλενα Χριστοπούλου. Το μεσημέρι της Πέμπτης του Πάσχα 28/4 έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media από ταξίδι, σε μια χαλαρή στιγμή της, χωρίς πάλι να αποκαλύπτει περισσότερα.

Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου από το ταξίδι της στο Παρίσι

«Επικλινές», έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου στο post.

"Στην Γαλλία ήμουν για τον..." - Οι δηλώσεις της Καραβάτου μετά το ταξίδι της

Στην Γαλλία ταξίδεψε για τις ημέρες του Πάσχα η Κατερίνα Καραβάτου, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει με ποιους ήταν μαζί, μιας και τα παιδιά της βρισκόντουσαν στην Κρήτη με τον πατέρα τους και πρώην σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη.

Κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, στο αεροδρόμιο την "τσάκωσε" η κάμερα της εκπομπής Πρωινό, όπου έκανε δηλώσεις για τις διακοπές της.

«Πήγα... για τον Μακρόν βασικά. Να δω πώς είναι η κατάσταση εκεί και τι συμβαίνει. Πέρα από την πλάκα, δεν ήθελα να πάω σε καμία από τις δύο ιδιαίτερες πατρίδες μου, ήθελα να πάω να ηρεμήσω λίγο», ανέφερε.

Ενώ στη συνέχεια, απάντησε σχετικά με το ελληνικό Πάσχα, το οποίο λατρεύει, αλλά και τα παιδιά της, τονίζοντας πως θα σπεύσει να τσουγκρίσει μαζί τους τα αβγά, που έβαψαν μαζί.