«Που έμαθε να κάνει τέτοιες πάσες;» - Άναυδη η Μενεγάκη με την "γκάφα" του Ουγγαρέζου

Κρατούσε το κεφάλι της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Που έμαθε να κάνει τέτοιες πάσες;» - Άναυδη η Μενεγάκη με την

Από ότι φαίνεται η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της, επέστρεψαν από τις διακοπές τους με αρκετή διάθεση και ακόμα περισσότερο χιούμορ! Το μεσημέρι της Πέμπτης 28/4 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλησε να δώσει πάσα για ένα θέμα σχετικά με τις δίαιτες και τι είναι η αυτοφροντίδα και πώς μπορούμε να ελέγχουμε το βάρος μας και η ατάκα που ακούστηκε στο πλατό άφησε "κάγκελο" την παρουσιάστρια.

Η ατάκα του Ουγγαρέζου που "τρέλανε" τη Μενεγάκη

Ο Δημήτρης προλόγισε το θέμα και αστειευόμενος είπε: «Πού έμαθε να κάνει τέτοιες πάσες; ΑΝΤ1 media...» και αμέσως αντιλήφθηκε την γκάφα που έκανε! Η Ελένη Μενεγάκη «πάγωσε» για λίγο, αλλά στη συνέχεια αστειεύτηκε!

Έμεινε άφωνη η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής

Το μεσημέρι της Τετάρτης του Πάσχα (27/4) η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε και πάλι στην εκπομπή «Ελένη» όπου καλωσόρισε και πάλι τους αγαπημένους της τηλεθεατές καθώς ήταν φουλ ανανεωμένη αλλά και μαυρισμένη μετά από τις διακοπές του Πάσχα.

Πιο συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στο Κορωπί όπου μεταξύ άλλων συνάντησε την ηθοποιό, Τατιάνα Παπαμόσχου η οποία είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι». Μάλιστα, η παρουσιάστρια του MEGA έμεινε άφωνη βλέποντας την ηθοποιό.