Ο Νίκος Μουτσινάς «καίει» τη Ζήνα Κουτσελίνη - Το αιχμηρό σχόλιο στον αέρα του Καλό Μεσημεράκι

Απήλεισε πως θα πάει στο Star αν...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Νίκος Μουτσινάς «καίει» τη Ζήνα Κουτσελίνη - Το αιχμηρό σχόλιο στον αέρα του Καλό Μεσημεράκι

Τις αλλαγές στην ώρα του «Καλό Μεσημεράκι» αποφάσισε να σχολιάσει ο Νίκος Μουτσινάς για πρώτη φορά, το μεσημέρι της Πέμπτης 28/4. Όλα δείχνουν πως ο παρουσιαστής βρίσκεται σε μία σύγκρουση με το κανάλι, που δεν τον «εμπιστεύεται», όπως πριν και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Το αιχμηρό σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τη Ζήνα Κουτσελίνη

Αυτή την φορά βρήκε την αφορμή στις φήμες που θέλουν τη Ζήνα Κουτσελίνη να αλλάζει τηλεοπτική στέγη και να μεταφέρεται και η ίδια στο κανάλι του Φαλήρου.

Κατά τη διάρκεια του Stand up του, ο Νίκος αναρωτήθηκε αν θα παραμείνει και ο ίδιος στην «καναλάρα», την επόμενη σεζόν, ενώ και σε ποια ζώνη θα τοποθετηθεί η Ζήνα Κουτσελίνη, αν επαληθευτούν οι φήμες.

Στη συνέχεια με μπροστάρη το χιούμορ του «απείλησε», ότι αν δει τα γραφικά που ζητά εκείνος εδώ και καιρό σε άλλες εκπομπές, εκείνος θα φύγει για το Star, την τωρινή στέγη της παρουσιάστριας.

«Μου φαίνεται οξύμωρο να...»

Το βράδυ της Τρίτης του Πάσχα 27/4, καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη. Η παρουσιάστρια έκανε ένα προσωπικό και επαγγελματικό απολογισμό. Μίλησε ξανά για το βίαιο οικογενειακό περιβάλλον που μεγάλωσε και το πως αυτό την έκανε πιο δυνατή. Ενώ στη συνέχεια μίλησε «έξω από τα δόντια» για την επαγγελματική επιτυχία που της χρεώνουν.

«Απολαμβάνω τις προσωπικές μου επιτυχίες όχι τις επαγγελματικές. Έχω χορτάσει την επιτυχία και πίσω από τις κάμερες πια θέλω να απολαμβάνω την επιτυχία που σου είπα πριν».

Με αφορμή τα γεγονότα της Πάτρας και το γεγονός ότι η πλειοψηφία των εκπομπών και δη των ψυχαγωγικών έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στο πολύκροτο θρίλερ ανέφερε:

«Μου φαίνεται οξύμωρο σε μία ψυχαγωγική εκπομπή το περιεχόμενο να έχει λίγο έγκλημα, λίγο από μαγειρική, μόδα και ριάλιτι».

Οι τελευταίες δύο χρονιές σημαδεύτηκαν από πολύ τραγικές υποθέσεις. Ποια την σόκαρε περισσότερο;

«Το θρίλερ με την Πάτρα είναι ένα σοκαριστικό θέμα αλλά αυτό που με σόκαρε περισσότερο είναι ο πιλότος που κορόιδεψε την ελληνική αστυνομία. Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είναι το αποκορύφωμα, είναι η δολοφονία στην ελευθεροτυπία, ήταν leader opinion, έριχνε κυβερνήσεις, γιατί το σχόλιό του ήταν ελεύθερο και ρεαλιστικό. Δεν φοβόταν τίποτα και κανέναν».

«Όταν η Έμμα μπήκε στο διαδίκτυο και είδε τη δολοφονία με πήρε τηλέφωνο αλλά έκλαιγα και δεν μπορούσα να της μιλήσω και της απάντησε η συνεργάτιδά μου. Της είπε “πες τη μαμά είναι αλήθεια αυτό που διάβασα;” και της είπε “ναι, θα σου εξηγήσει η μαμά όταν γυρίσει”. Όταν πήγα σπίτι, δεν με ρώτησε. Τα παιδιά τα καταλαβαίνουν όλα».