Ποια είναι η πρωθυπουργός της Φιλανδίας που βρέθηκε στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη - Είναι μόλις 37 ετών

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ποια είναι η πρωθυπουργός της Φιλανδίας που βρέθηκε στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη - Είναι μόλις 37 ετών

Σήμερα, Πέμπτη 28/4 όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στο Μαξίμου και συγκεκριμένα στην Φιλανδή πρωθυπουργού, Σάνα Μαρίν, που συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος ετοιμάζεται να ταξιδέψει για Αμερική, ώστε να συναντηθεί με το Τζο Μπάιντεν. Η Σ. Μαρίν συγκαταλέγεται μέσα στους 100 ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως, σύμφωνα με το TIME, ενώ είναι μόλις 37 ετών.

Ποια είναι η Σάνα Μαρίν;

Η Σάνα Μαρίν γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 1985, ενώ η οικογένεια της ήταν από τις φτωχότερες της χώρας. Μάλιστα είναι γνωστό ότι ο πατέρας ήταν αλκοολικός και εγκατέλειψε την Σάνα και τη μητέρα της. Τότε ήρθε μια σημαντική αλλαγή στη ζωή της. Η μητέρα της βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο μιας γυναίκας και η Σάνα μεγάλωσε με δύο μαμάδες.

Η Σάνα Μαρίν είχε δύσκολα παιδικά χρόνια στο σχολείο, καθώς και στη Φινλανδία που θεωρείται προοδευτική χώρα, το να μεγαλώνεις σε μία ομόφυλη οικογένεια είναι θέμα ταμπού.

Τα πρώτα της χρήματα τα έβγαλε όταν δούλεψε σε φούρνο και τα χρήματα τα χρησιμοποίησε για να σπουδάσει. Εκεί γνώρισε και τον έρωτα της ζωής της, Μάρκους Ραικόνεν, με τον οποίο παντρεύτηκαν… 16 χρόνια μετά, το 2019, όταν εκείνη ανακηρύχθηκε πρωθυπουργός της Φινλανδίας. Μαζί έχουν αποκτήσει και μια κόρη 3 ετών.

Ωστόσο ακόμα και αυτή η γυναίκα δεν μπορεί να ξεφύγει από τις κακές γλώσσες του Βορρά. Η Σάνα Μαρίν έχει φωτογραφηθεί με βαθύ ντεκολτέ και χωρίς σουτιέν και αμέσως τα tabloid την σχολίασαν ως μια φλογερή ντίβα.