Η δεύτερη φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα - Τα σημάδια από το βιτριόλι

Η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η δεύτερη φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα - Τα σημάδια από το βιτριόλι

Τη Τετάρτη 28/4 η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο της, μετά την επίθεση του βιτριόλι. Το Instagram έπεσε, διάσημοι και άσημοι χρήστες έδωσαν δύναμη με τα σχόλια τους στην Ιωάννα, ενώ όλοι στάθηκαν δίπλα της.

Νέα φωτογραφία με την Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα

Η επίθεση μπορεί να την οδήγησε πολλαπλά τραύματα και χειρουργεία, αλλά η Ιωάννα βγήκε πιο δυνατή και είναι έτοιμη να δείξει αυτή της την δύναμη στον κόσμο.

Σήμερα λίγο πριν ξεκινήσουν οι «Πρωταγωνιστές», όπου η Ιωάννα θα δώσει μια πολύ συγκινητική συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη, δείχνοντας και για πρώτη φορά το πρόσωπό της στην τηλεόραση, ο δημοσιογράφος ανέβασε μια φωτογραφία ακόμα από την Ιωάννα.

«Τι αξία έχει να συζητάμε ξανά για την Ιωάννα;", με ρώτησε ένας φίλος.
Έχει και θα στο αποδείξω σε λίγες ώρες στους Πρωταγωνιστές.

Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Η αντίδραση της όμως, είναι αυτή που την κάνει ηρωίδα.

Αφού μάζεψε τα κομμάτια της - με την βοήθεια κυρίως γιατρών του δημοσίου συστήματος υγείας - έκανε ξανά ντου στην ζωή.

Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους, υπερασπίζεται αξίες που έχουμε ανάγκη: Πραότητα, καλοσύνη, αλληλεγγύη, υπερηφάνεια.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, για να γνωρίσετε τις άγνωστες πλευρές της Ιωάννας», έγραψε ο δημοσιογράφος στην ανάρτησή του.

Ο Βασίλης Μπισπίκης στηρίζει την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Το πρόσωπό της χωρίς την προστατευτική μάσκα αποφάσισε να δείξει για πρώτη φορά η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μέσα από μια φωτογραφία στα social media. Η ίδια πρόκειται να εμφανιστεί απόψε 28/4 το βράδυ στους «Πρωταγωνιστές» χωρίς την μάσκα της και θα μιλήσει στο Σταύρο Θεοδωράκη για τη ζωή της πριν και μετά την επίθεση με το βιτριόλι.

Η φωτογραφία λοιπόν που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία η Ιωάννα κρατά τη μάσκα στα χέρια της και δείχνει το πρόσωπό της, απέσπασε μέσα σε μόλις λίγα λεπτά χιλιάδες likes και σχόλια, προκειμένου να την αποθεώσουν για την δύναμή της.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος αναδημοσίευσε την εν λόγω φωτογραφία της Ιωάννας στον δικό του λογαριασμό στο instagram και έδειξε έτσι την στήριξή του.

«Δύναμη», έγραψε χαρακτηριστικά.

undefined