«Τσακισμένη» η Καίτη Γκρέυ - Έμαθε για τον θάνατο του γιου 5 μήνες μετά

Η συγκλονιστική ιστορία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τσακισμένη» η Καίτη Γκρέυ - Έμαθε για τον θάνατο του γιου 5 μήνες μετά

Πέντε μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που ο γιος της Καίτης Γκρέυ και πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη έφυγε από τη ζωή (δείτε εδώ πώς το έμαθε η τραγουδίστρια). Η εμβληματική τραγουδίστρια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας τους τελευταίους μήνες και σύμφωνα με όσα μεταφέρει η εφημερίδα Espresso και ο Νίκος Νικόλιζας, όλο αυτόν τον καιρό περίμενε τον γιο της να έρθει να τη δει.

Η Καίτη Γκρέυ είχε μεγάλη αδυναμία στον γιο της, Βασίλη. Μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι σε κάθε αφήγηση από το παρελθόν της, πρωταγωνιστής είναι ο γιος της Βασίλης.

H στιγμή που η Καίτη Γκρέυ έμαθε για τον θάνατο του γιου της

«Μάνα, ο Βασίλης έφυγε από τη ζωή, μην τον περιμένεις», ήταν τα λίγα λόγια που κατάφερε να της ψελλίσει ο δεύτερος γιος της, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα Espresso.

Καίτη Γκρέυ θάνατος γιου

Λίγα λόγια για την Καίτη Γκρέυ

Η Καίτη Γκρέυ γεννήθηκε στο χωριό Μυτιληνιοί της Σάμου και έχει τρία αδέρφια. Υιοθετήθηκε από την οικογένεια Καλαϊτζή και μεγάλωσε στον Πειραιά. Τα παιδικά της χρόνια ήταν πολύ δύσκολα, 14 χρονών παντρεύτηκε έναν άντρα μεγαλύτερό της 22 χρόνια. Έμειναν μαζί δύο χρόνια, έφερε στον κόσμο δύο αγόρια, αλλά όταν χώρισαν, το ένα παιδί της έμεινε σε μια θεία της και το μικρότερο το έκλεισαν στο ορφανοτροφείο, χωρίς την άδειά της. Όταν το μαθαίνει, το κλέβει από το ορφανοτροφείο, παντρεύεται έναν χρυσοχόο και παίρνει τα παιδιά μαζί της.

Τα τραγούδια που ερμήνευσε, στιγματίστηκαν με τη φωνή της: Το μαράζι, Το βουνό, Πήρα τη στράτα και έρχομαι, Μέσα στης ζωής τα μονοπάτι, Καλέ μάνα δεν μπορώ, Μάγκικο τα δυο σου μάτια, Το πες και τό ‘κανες, το διαχρονικό σουξέ Άναψε το τσιγάρο και φυσικά το αθάνατο Τα ξένα χέρια (Είναι πικρά είναι βαριά τα ξένα χέρια, τα ξένα χέρια είναι μαχαίρια). Η τελευταία της μεγάλη επιτυχία ήταν το τραγούδι Μια γυναίκα μόνο ξέρει, το 1995 (Μια γυναίκα μόνο ξέρει να σου πει, μια γυναίκα που αγάπησε πολύ κι έκανε δώρο τη ζωή της σ’ αυτόν που διάλεξε η ψυχή της). Ένα χρόνο μετά θα σταματήσει από τη δισκογραφία και τα νυχτερινά μαγαζιά.