«Είπαν ότι πήγα Λός Άντζελες και έκανα τον κομπάρσο» - Τα λόγια δημοσιογράφων που "ενόχλησαν" τον Βασιλόπουλο

«Με τη γυναίκα μου γνωρίστηκα σε dating app»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είπαν ότι πήγα Λός Άντζελες και έκανα τον κομπάρσο» - Τα λόγια δημοσιογράφων που

Το βράδυ της Πέμπτης 28/4, καλεσμένος στο Night Out, ήταν ο Χρήστος Βασιλόπουλος. Ο δημοφιλής ηθοποιός, πέρασε και αυτός τις δοκιμασίες του κι απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική του ζωή και την καριέρα του, αλλά αποκάλυψε (δείτε εδώ την απίστευτη αποκάλυψη του Παρτσαλάκη στην εκπομπή) και σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς.

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις του Χρήστου Βασιλόπουλου

«Με τη γυναίκα μου γνωρίστηκα σε dating app. Δεν είναι κρυφό. Γνωριστήκαμε μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών και αρχίσαμε να βγαίνουμε, αγαπηθήκαμε, ερωτευτήκαμε, χωρίσαμε και τα βρήκαμε ξανά» είπε ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Για σχόλια που έχει δεχθεί απάντησε: «Υπήρξαν δημοσιογράφοι στην Ελλάδα που είπαν την ώρα της πρωινής τους εκπομπής πως εγώ πήγα στο Λος Άντζελες κι έκανα τον κομπάρσο. Νόμιζαν πως είμαι ένας άλλος ηθοποιός, που είμαι ψώνιο και πήγα εκεί γιατί νομίζω ότι θέλω να γίνω σταρ. Δεν είχα καμία σχέση με αυτό, πήγα για να ψαχτώ».

«Σκηνοθέτης μου ζήτησε να γδυθώ τελείως και να περπατήσω στη σκηνή...»

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Χρήστος Βασιλόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo το οποίο συνεχίζει να απασχολεί ακόμη περισσότερο μετά από τις καταγγελίες που βγαίνουν στην επιφάνεια.

«Έχω δεχτεί σαν φέρελπις ηθοποιός στα 20 μου κάποια ενοχλητική συμπεριφορά σε ακρόαση για τον χορό αρχαίας κωμωδίας. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης μου ζήτησε να γδυθώ τελείως και να περπατήσω από τη μία άκρη της σκηνής στην άλλη.

Το έκανα, είδε τι ήθελε να δει, αλλά είχα μαγκωθεί, ήταν πάρα πολύ δύσκολο», αποκάλυψε κλείνοντας. Υπάρχουν δημοσιεύματα που δεν ήθελα να διαβάσω, που τότε με στεναχώρησαν. Στην κίνησή μου να φύγω από την Ελλάδα πολύς κόσμος έγραψε ότι μπορεί να είμαι ψώνιο που πάει να κάνει καριέρα στην Αμερική.

Το πιο άσχημο σχόλιο που άκουσα από δύο παρουσιαστές σε πρωινή εκπομπή ήταν ότι πάω να κάνω τον κομπάρσο. Όχι ότι είναι κάτι κακό να είσαι κομπάρσος, απλά τη στιγμή που ειπώθηκε, εγώ είχα κάνει ήδη επεισόδια για το ΗΒΟ».