Πολύ δύσκολες ώρες για την Νατάσα Ράγιου - Η σπαρακτική ανάρτηση στα social

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πολύ δύσκολες ώρες για την Νατάσα Ράγιου - Η σπαρακτική ανάρτηση στα social

Μετά από τον θάνατο της μητέρας της όπου ήταν πριν από λίγο καιρό, η Νατάσα Ράγιου βιώνει και πάλι δύσκολες ώρες καθώς έφυγε από την ζωή και ο αγαπημένος της θείος. Πιο συγκεκριμένα, η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook όπου είναι αρκετά ενεργή.

Έτσι λοιπόν, η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της: «Καλό ταξίδι θείε μου υπέροχε... Το πρώτο μου δαχτυλίδι , το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό, τα δώρα, η ανοιχτή αγκαλιά σου, η γενναιοδωρία σου, το χαρτζιλίκι που μου έβαζες κρυφά στην τσέπη της σχολικής μου ποδιάς.. Σ' αγαπάω από εδώ μέχρι εκεί που θα πας, στον ουρανό..».

Η ανάρτηση της Νατάσας Ράγιου

Ανάρτηση Νατάσας Ράγιου

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για την Νατάσα Ράγιου

Γεννήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 1966 στο Αίγιο. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Γαλλικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι παντρεμένη από το 1997 με τον επιχειρηματία Αλέξη Μετζελόπουλο, με τον οποίο έχουν ένα γιο τον Φάνη και έκτοτε κατοικεί μόνιμα στην Πάτρα.

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική της καριέρα το 1985 στην εφημερίδα Απογευματινή και στη συνέχεια στην Ε.Ρ.Τ. στο πολιτικό και ελεύθερο ρεπορτάζ. Τώρα αρθρογραφεί στην εφημερίδα Χώρα του Γ. Τράγκα, με τίτλο «Ντάμα Σπαθάτη».

Από το 1989 μέχρι το 1994 συνεργάστηκε με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο στην εκπομπή "Προφίλ". Επίσης με τη Ρούλα Κορομηλά στην εκπομπή «Μια καλημέρα είναι αυτή», ως ρεπόρτερ και κειμενογράφος.

Η πρώτη εκπομπή που παρουσίασε ήταν «Καλημέρα με χαμόγελο» στην ΕΤ1. Ιδιαιτέρως γνωστή έγινε από την εκπομπή που παρουσίασε στον ΑΝΤ1 "Κεντρί", από το 1995 έως το 1998.

Επίσης έχει παρουσιάσει και συνεργαστή σε πολλές εκπομπές της τηλεόρασης , ανάμεσα τους οι ειδήσεις της ΕΡΤ, Καλημέρα με χαμόγελο (ΕΤ 1), Μέρα μεσημέρι (ΕΤ 1), Αντιστάρ (STAR), Δελτίο ταυτότητας (SEVEN), Μαύρο πρόβατο (EXTRA),και Η δική σου ευκαιρία (ALPHA).

Ήταν παρουσιάστρια σε ραδιοφωνική εκπομπή στο Ράδιο-Ωμέγα.Ήταν πρώτη φορά υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές του 2004 με την Νέα Δημοκρατία δεν εξελέγη και ήταν 5η με 12.895 ψήφους. Στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2007 εκλέχτηκε τρίτη σε ψήφους στον Νομό Αχαΐας με την ΝΔ. Στις εκλογές του 2009 απέτυχε να επανεκλεγεί βουλευτής.

Τον Οκτώβριο του 2002 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Πατρέων με τον συνδυασμό Φλωράτος για σύγχρονη πόλη.