Με δεύτερη εκπομπή στο OPEN η Αννίτα Πάνια; Η απόφαση του σταθμού

Το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με δεύτερη εκπομπή στο OPEN η Αννίτα Πάνια; Η απόφαση του σταθμού

Οι συζητήσεις για το ποια πρόσωπα θα συνεχίσουν τις εκπομπές τους στα κανάλια τους και ποια όχι έχουν ήδη ξεκινήσει, με το τηλεοπτικό μέλλον της Αννίτας Πάνια στο κανάλι να φαίνεται... μακρινό (δείτε εδώ στο μεταξύ τον χθεσινό 28/4 καλεσμένο).

Τι θα γίνει με την εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο OPEN

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Mega Καλημέρα, οι ιθύνοντες του OPEN είναι αρκετά ευχαριστημένοι με την βραδινή εκπομπή της Αννίτας Πάνια για αυτό όπως όλα δείχνουν όχι μόνο θα μείνει στο κανάλι αλλά δεν αποκλείεται να την ξαναδούμε και στην μεσημεριανο-απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Η εκπομπή αναμένεται να είναι κανονική, απαλλαγμένη από τα τεράστια εμπορικά των προηγούμενων ετών.

Τι δουλειά έκανε πριν γίνει παρουσιάστρια η Αννίτα Πάνια

Η Αννίτα Πάνια, είναι μία από τις πιο ταλαντούχες παρουσιάστριες, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τα 25 και πλέον χρόνια που βρίσκεται στην ελληνική τηλεόραση, σημειώνοντας αρκετές φορές υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ενώ, μία αποκάλυψη-«βόμβα» έγινε γνωστή για την Αννίτα Πάνια, την οποία και… τσάκωσαν στην πισίνα με πασίγνωστο άνδρα της πολιτικής, και όχι μόνο, σκηνής. Ωστόσο, πριν γίνει παρουσιάστρια η Αννίτα Πάνια ακολουθούσε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, ήταν καθηγήτρια γαλλικών.

Η τηλεόραση μπήκε στη ζωή της μέσω του Όμηρου Ευστρατιάδη, ο οποίος την ανακάλυψε μετά από μια γνωριμία της μέσα από μία παρέα.

Ο Όμηρος την πρότεινε να κάνουν μία εκπομπή μαζί.

"Ξύπνησα μία μέρα και λέω εγώ πρέπει να το κάνω αυτό μου αρέσει", είχε αποκαλύψει η Αννίτα Πάνια σε μία σπάνια συνέντευξή της στη Ναταλία Γερμανού.