Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την Ρεγγίνα Μακέδου - Βρέθηκε συμβατός δότης

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την Ρεγγίνα Μακέδου -  Βρέθηκε συμβατός δότης

Πριν από λίγο καιρό η Ρεγγίνα Μακέδου είχε αποκαλύψει πως η λευχαιμία της "χτύπησε" για δεύτερη φορά την πόρτα καθώς υπήρξε υποτροπή με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε μεταμόσχευση μυελού των οστών. Τα ευχάριστα δεν άργησαν να "σκάσουν" μιας και βρέθηκε και ο συμβατός δότης.

Να τονίσουμε πως τη ίδια πέρα από το Tik Tok όπου είναι αρκετά ενεργή καθώς δημοσιεύει διάφορα χιουμοριστικά βιντεάκια την είχαμε δει και στο Dancing with thw Stars.

Έτσι, πριν από λίγες ώρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στο οποίο αναφέρθηκε για το πρόβλημα υγείας της μιας και είπε χαρακτηριστικά: «Τα πρώτα νέα που γνωρίζω είναι ότι… ναι έχει βρεθεί συμβατός δότης! Έχει δεχτεί να έρθει και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Θα τον ευχαριστώ για μια ζωή. Ευχόμασταν να μην υποτροπιάσω αλλά τελικά…

Υποτροπίασα, τι να κάνεις! Κάνω κάποιες διαδικασίες μέχρι να μου πουν ότι είμαι έτοιμη να πάω για τη μεταμόσχευση. Γενικά κάνω ό,τι μου λένε οι γιατροί, κατά γράμμα. Θέλει πάρα πολλή δουλειά να παραμένω αισιόδοξη. Αυτή τη φορά μαύρισα πολύ, στεναχωρήθηκα, έπεσε πολύ, έκλαψα πολύ. Θέλει πολλή δουλειά να είσαι δυνατός… Δεν ήμουν καθόλου δυνατή, όλες αυτές τις ημέρες ήμουν χάλια».

Η ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου

Η Ρεγγίνα Μακέδου συγκλονίζει πηγαίνοντας στο νοσοκομείο - «Κάποιος με βοηθάει να ζήσω...»

Η Ρεγγίνα Μακέδου αποτελεί ένα τεράστιο σύμβολο δύναμης, καθώς μέσα από την ιστορία της δίνει το παράδειγμα πως ποτέ δεν πρέπει κανείς να τα παρατάει και όταν πέφτει να σηκώνεται. Η νεαρή γυμνάστρια έχει γνωστοποιήσει τη μάχη, που έδινε με τον καρκίνο και το ίδιο έκανε και αυτή τη φορά, που αναμετριέται με το σκληρό του πρόσωπο για δεύτερη φορά.

Ενώ λοιπόν μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών της, την Τετάρτη του Πάσχα 27/4 έκανε μια πολύ δυνατή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Aκούγοντας το τραγούδι του Χατζηγιάννη ''εκδρομή'' αισιόδοξη περιγράφει όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.

«Καλημέρα υπέροχοι άνθρωποι, όλα για μια εκδρομή γίνονται! Πάω για μετάγγιση που σημαίνει ότι κάποιος με βοηθάει να ζήσω! Γίνε εθελοντής αιμοδότης σήμερα» έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου στα social media.