Έμεινε "κάγκελο" η Ελένη Μενεγάκη με το "ατύχημα" του Σάββα Πούμπουρα στον αέρα της εκπομπής

«Θα το βάλω ολόκληρο στο κεφάλι μου..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έμεινε

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, κατά την οποία την Πέμπτη 28/4 η ίδια άναψε φωτιές με τον χορό της, την Παρασκευή 29/4, ένας από τους αγαπημένους συνεργάτες της παρουσιάστριας είχε ένα ατυχήμα στον "αέρα".

Το "ατύχημα" του Σάββα Πούμπουρα που προκάλεσε αμηχανία στην Ελένη Μενεγάκη

Ο Σάββας Πούμπουρας είχε ανοιχτό το φερμουάρ του παντελονιού του και η Ελένη προσπάθησε να του το πει ψιθυριστά στο αυτί, ώστε να μην καταλάβει κανείς τίποτα και να μπορέσει εκείνος να το διορθώσει γρήγορα, αλλά εκείνος με το που το άκουσε είπε δυνατά: «Α οκ! Ήταν ανοιχτό το μαγαζί μου…»!

Η Ελένη ακούγοντας αυτή την ατάκα τρελάθηκε από την αμηχανία της και απάντησε: «Τι είναι αυτός ρε παιδί μου! Θα μας τρελάνει ρε αυτός…» και αμέσως πήρε το στεφάνι λουλουδιών που βρισκόταν μπροστά της και το έβαλε στο κεφάλι της λέγοντας: «Αχ Χριστέ μου! Δεν μπορώ με αυτό το παιδί» θα το βάλω ολόκληρο στο κεφάλι μου…».

Άσχημα νέα για την παρουσιάστρια: Το ανακοίνωσε στην εκπομπή της

Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς ήταν έτοιμη να απολαύσει η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια είχε σχεδιάσει να ταξιδέψει στην αγαπημένη της Άνδρο μαζί με την οικογένειά της, ωστόσο τα σχέδια της άλλαξαν τελευταία στιγμή και για αυτό ευθύνεται ο καιρός. (Δείτε εδώ τι καιρό θα κάνει τη Πρωτομαγιά)

«Κι εγώ ήθελα να κατέβω οικογενειακώς στην Άνδρο, αλλά μόλις άκουσα τον καιρό για το τριήμερο, είπα «Ας το, δεν μπορώ» έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας… Τόση ταλαιπωρία, με τόσο αέρα να σε βαρά στα αφτιά σου, δεν γίνεται… ».

Τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την ρώτησε αν το ταξίδι από Πειραιά για Άνδρο διαρκεί 5 ώρες, εκείνη «τρελάθηκε» και του απάντησε: «Πέντε ώρες; Είσαι με τα καλά σου και θα πήγαινα κάθε Σαββατοκύριακο;»! Μάλιστα, επεσήμανε ότι την Δευτέρα θα βγει κανονικά στον αέρα η εκπομπή της!

Υπενθυμίζεται ότι το νησί της Άνδρου επισκέφτηκε η παρουσιάστρια και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, καθώς πέρασε εκεί τις γιορτές του Πάσχα.