«Σε νιώθω» - Η όλο νόημα ανάρτηση του Bo για τον Χάρη Βαρθακούρη

Του ευχήθηκε για το χειρουργείο του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Σε νιώθω» - Η όλο νόημα ανάρτηση του Bo για τον Χάρη Βαρθακούρη

Ο Χάρης Βαρθακούρης μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο την Παρασκευή 29/4 και ο τραγουδιστής Bo θέλησε να του εκφράσει τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση του Bo για τον Χάρη Βαρθακούρη

Ανέβασε, λοιπόν, σε story, μία φωτογραφία τους στην οποία τραγουδούσαν μαζί και έγραψε: "Περαστικά", συμπληρώνοντας στο κάτω μέρος του post: "Σε νιώθω", καθώς και ο ίδιος πέρασε πρόσφατα μία περιπέτεια με την υγεία του και μπορεί να καταλάβει ακριβώς πως αισθάνεται κάποιος που το ζει όλο αυτό και έχει πραγματοποιήσει χειρουργείο.

Ο Bo ήρθε αντιμέτωπος με ρήξη χιαστού, που αποτελεί ένα σοβαρό χειρουργείο και ελπίζει πως για τον φίλο του τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και ανώδυνα.

Το γεγονός ότι ο Χάρης Βαρθακούρης ζει αυτό το θλιβερό γεγονός λίγες ημέρες μετά τα γενέθλιά του, προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη θλίψη, ωστόσο όταν υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται και το δείχνουν όλα γίνονται καλύτερα και η ανάρρωση είναι ταχύτερη και πιο εύκολη.

Χάρης Βαρθακούρης - Bo

Εξελίξεις με την υγεία του ράπερ - Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

O Βο τον τελευταίο καιρό είναι γνωστό, ότι ταλαιπωρείται από ένα θέμα υγείας, το οποίο είχε κάνει γνωστό με ένα story στο Instagram. Ο τραπέρ διατηρεί πολύ στενή και αληθινή σχέση με το κοινό του και αυτό αποδεικνύεται και από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τον τραυματισμό του.

Στην αρχή μας είχε καθησυχάσει πως με ξεκούραση το θέμα με το πόδι του θα έμενε στάσιμο, εν τέλει τα πλάνα άλλαξαν και χειρουργήθηκε. Ακόμα και αυτό το σχετικά δύσκολο γεγονός το διαχειρίστηκε με ψυχραιμία, αφού ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών μέσα από το νοσοκομείο θέλοντας να ευχαριστήσει για τα όμορφα μηνύματα, που έλαβε.

Ο Bo έκανε χειρουργείο