Δεν το αποχωρίζεται λεπτό - Το δώρο που έκανε η Κατερίνα Καραβάτου στον γιο της από την Γαλλία

Έχει τρελαθεί ο μικρός Αρίωνας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δεν το αποχωρίζεται λεπτό - Το δώρο που έκανε η Κατερίνα Καραβάτου στον γιο της από την Γαλλία

Στην Γαλλία ταξίδεψε πρόσφατα η Κατερίνα Καραβάτου χωρίς τα παιδιά της, προκειμένου να ηρεμήσει και να φύγει για λίγο μακριά από όλους και όλα, με τον Κρατερό Κατσούλη να ήταν αυτός που φυσικά κράτησε τα παιδιά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε κατά την παραμονή της στο Παρίσι αρκετές φωτογραφίες και βίντεο, με την ίδια να φαίνεται πως περνούσε υπέροχα.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αγοράσει και μερικά δώρα στα παιδιά της, με ένα συγκεκριμένο να έχει ενθουσιάσει απίστευτα τον Αρίωνα. Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καραβάτου, του φανέλες της ομάδας Παρί Σεν Ζερμέν και άλλα αξεσουάρ όπως καπέλο, ωστόσο η στολή τον ξετρέλανε και δεν την αποχωρίζεται λεπτό.

Ξετρελαμένος ο γιος της Καραβάτου με το δώρο που του έκανε

«Όταν λέμε ότι δε βγάζει τη στολή από πάνω εδώ και δυο μέρες, το εννοούμε…!!! ( με ό,τι αυτό συνεπάγεται...)», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου στην ανάρτηση που έκανε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ξετρελαμένος ο γιος της Καραβάτου με το δώρο που του έκανε

"Στην Γαλλία ήμουν για τον..." - Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου μετά το ταξίδι της

Στην Γαλλία ταξίδεψε για τις ημέρες του Πάσχα η Κατερίνα Καραβάτου, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει με ποιους ήταν μαζί, μιας και τα παιδιά της βρισκόντουσαν στην Κρήτη με τον πατέρα τους και πρώην σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη.

Κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, στο αεροδρόμιο την "τσάκωσε" η κάμερα της εκπομπής Πρωινό, όπου έκανε δηλώσεις για τις διακοπές της.

«Πήγα... για τον Μακρόν βασικά. Να δω πώς είναι η κατάσταση εκεί και τι συμβαίνει. Πέρα από την πλάκα, δεν ήθελα να πάω σε καμία από τις δύο ιδιαίτερες πατρίδες μου, ήθελα να πάω να ηρεμήσω λίγο», ανέφερε.

Ενώ στη συνέχεια, απάντησε σχετικά με το ελληνικό Πάσχα, το οποίο λατρεύει, αλλά και τα παιδιά της, τονίζοντας πως θα σπεύσει να τσουγκρίσει μαζί τους τα αβγά, που έβαψαν μαζί.