Στιγμές ευτυχίας για τον Μίλτο Πασχαλίδη - Οι σπάνιες φωτογραφίες με την κόρη του

Την βλέπουμε για πρώτη φορά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές ευτυχίας για τον Μίλτο Πασχαλίδη - Οι σπάνιες φωτογραφίες με την κόρη του

Ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο οποίος λίγους μήνες πριν διαγνώστηκε με κορωνοϊό, εντοπίστηκε σε μία σπάνια εμφάνισή του και ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές με την κόρη του, την οποία βλέπουμε για πρώτη φορά.

Οι σπάνιες φωτογραφίες του Μίλτου Πασχαλίδη με την κόρη του

Ο τραγουδιστής βρέθηκε έξω από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και φρόντιζε την κόρη του Χριστίνα στο καροτσάκι της. Η μονάκριβή του είναι ο καρπός του έρωτά του με την σύντροφό του Ανθή.

Η Ανθή είναι δασκάλα χορού και οι δυο τους δεν συνηθίζουν να βρίσκονται μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας ή να προκαλούν, γενικότερα, με την προσωπική τους ζωή, πόσο μάλλον να εμφανίζουν και τα παιδιά τους στη δημοσιότητα, γι' αυτό και οι φωτογραφίες αυτές είναι ιδιαίτερες και σπάνιες.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης και η κόρη του

Ο Μίλτος Πασχαλίδης με την κόρη του

Μίλτος Πασχαλίδης

Η γυναίκα του γέννησε χωρίς να ξέρει κανείς ότι είναι έγκυος

Η ευτυχία χτύπησε στα 50 του χρόνια τον τραγουδιστή Μίλτο Πασχαλίδη καθώς σύμφωνα με την ξαφνική ανακοίνωση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram η γυναίκα του τόσο καιρό ήταν έγκυος χωρίς να το γνωρίζει κανείς και το βράδυ της Δευτέρας γέννησε!

Ο ίδιος ανήρτησε δύο πολύ τρυφερές φωτογραφίες και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους και θαυμαστές του, για το ευχάριστο αυτό γεγονός. «Αγάπη και ευγνωμοσύνη απο μένα και την Ανθή μου σε όλο το προσωπικό του μαιευτηρίου "ΛΗΤΩ". Άννα, είσαι μέλος της οικογένειας. Τάκη Νικολάρα, υπέροχε γιατρέ και Αεκάρα μου, δεν υπάρχουν λόγια. "Στα χεράκια σου σπάω..." Καλώς ήρθες μπέμπα!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Μίλτος Πασχαλίδης.

Όπως είναι αναμενόμενο, είναι πολύ ευτυχισμένος για το νέο μέλος στην οικογένειά του.

Μίλτος Πασχαλίδης

Μίλτος Πασχαλίδης μπαμπάς

Και μιας και μιλάμε για εγκυμοσύνης, το απόγευμα της Δευτέρας ανακοινώθηκε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι πασίγνωστη τραγουδίστρια! Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ