«Υπάρχει αυτή η καταγγελία στο φάκελο» - Ο Σπύρος Μπιμπίλας επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Φώτη Σπύρου

«Το ότι αυτοκτόνησε ο συγκεκριμένος ηθοποιός...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Υπάρχει αυτή η καταγγελία στο φάκελο» - Ο Σπύρος Μπιμπίλας επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Φώτη Σπύρου

Στον αέρα της εκπομπής «Open Weekend» βγήκε το πρωί του Σαββάτου 30/4 ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ επιβεβαίωσε μεταξύ άλλων την αποκάλυψη που έκανε ο Φώτης Σπύρος για την καταγγελία 19 ανθρώπων κατά του Πέτρου Φιλιππίδη στο σωματείο.

Επιβεβαίωσε την καταγγελία του Φώτη Σπύρου ο Σπύρος Μπιμπίλας

«Ξέρω ότι αυτές οι καταγγελίες που υπάρχουν έχουν μεταφερθεί μαζί με τον υπόλοιπο φάκελο στην εισαγγελία και επειδή είναι τμήμα αυτής της πολύκροτης δίκης, είναι κάτι που δεσμεύομαι και δεν μπορώ να το αναλύσω. Αλλά ότι υπάρχει αυτή η καταγγελία, υπάρχει! Η δίκη αφορά μόνο τις καταγγελίες των τριών γυναικών. Δεν ξέρω αν αυτό θα ακουστεί μέσα στη δίκη, αλλά υπάρχει μέσα στο φάκελο.

Το ότι αυτοκτόνησε ο συγκεκριμένος ηθοποιός δεν συνδέεται με την κακοποιητική συμπεριφορά που του συνέβη, το λέω για να μην γίνει καμία παρεξήγηση», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Τους είπα θα βγω στα κανάλια και θα πω...» - Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για την δίκη του Φιλιππίδη

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 28/3 ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε για την σημερινή δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, κατά την οποία ήρθε σε σύγκρουση με τον γιο του και αποκάλυψε πως δεν τον άφηναν να μπει στη αίθουσα που δικαζόταν ο ηθοποιός και όταν τους ενημέρωσε ότι θα βγει στα κανάλια και θα το πει, τότε τον άφησαν να μπει.

«Ήμουν στο δικαστήριο, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να μπω στην αίθουσα, έγινε κάτι που με ξένισε. Μπήκαν οι πρώτοι και τους δεύτερους δεν τους άφησαν και μας είπαν ότι γίνεται λόγω κορωνοϊού.

Εγώ είπα ότι “με συγχωρείτε, αλλά εδώ γίνεται κατ’ επιλογή, άλλοι μπαίνουν, άλλοι βγαίνουν κι εγώ είμαι πρόεδρος του ΣΕΗ και μάρτυρας και δεν μπορώ να μπω”. Και αφού τους είπα ότι θα βγω στα κανάλια και θα πω ότι δεν με αφήνετε να μπω μέσα στην αίθουσα, εκείνη την στιγμή με άφησαν και μπήκα», είπε ο ηθοποιός.