«Μακάρι όλοι αυτοί οι "τιποτακάποιοι"...» - Ξέσπασε η Εβελίνα Παπούλια για τους επικριτές της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Η οργισμένη ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μακάρι όλοι αυτοί οι

Στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και την συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» και τον Σταύρο Θεοδωράκη αναφέρθηκε η Εβελίνα Παπούλια, μέσα από μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram.

Η ηθοποιός μάλιστα ξέσπασε καθώς υπήρχαν κάποιοι που αμφισβήτησαν και ειρωνεύτηκαν την απόφασή της να μιλήσει για όλα όσα συνέβησαν δημόσια. Τα σχόλια αυτά εξόργισαν όπως φαίνεται την Εβελίνα Παπούλια και έτσι προχώρησε σε μια δημόσια τοποθέτηση.

Εξωφρενών η Εβνελίνα Παπούλια με τους επικριτές της Ιωάννας Παλιοσπύρου

«Υποκλίνομαι στην δύναμη και την ομορφιά της Ιωάννας… ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ! «Κάποιοι» ενοχλήθηκαν?? «Κάποιοι» είπαν… εθισμός στη δημοσιότητα … και ανέφεραν την κίνηση ως ηδονοβλεψία της φρίκης??? Τι σημασία λοιπόν έχουν αυτοί οι «κάποιοι»?? Αυτοί οι «κάποιοι» είναι «κάποιοι»?? Ή είναι «τίποτα» που θέλουν να γίνουν «κάποιοι»?? Ή είναι «κάποιοι» που στην πραγματικότητα είναι «τίποτα» και αυτό το τίποτα μέσα τους ουρλιάζει να εκτονωθεί?? Ή το «τίποτα» γίνεται «κάποιος» μέσα από Κάποιον κάνοντας τον «τίποτα» για να γίνει «κάποιος» στα μάτια των άλλων??

Μακάρι όλοι αυτοί οι «τιποτακαποιοι» κάποια στιγμή να αναλογιστούν πόση ψυχική δύναμη χρειάζεται Κάποιος να αντιμετωπίσει αυτό που Συνέβη στην Ιωάννα και να σταματήσουν να καταθέτουν τις κακόβουλες σκέψεις τους!! Υπάρχει πολύς πόνος εκεί έξω παιδιά!!! Δεν χρειάζεται να πληγώνουμε ο ένας τον άλλον δεν βγαίνει κανένα κέρδος από αυτό!! Αν κάποιοι θέλετε να γίνεται κάποιοι μη γίνεστε τίποτα!! Γιατί το τίποτα έχει και αυτό τον ήχο του!! Μη γίνεστε τίποτα στα μάτια των άλλων !! Και αν θέλετε να γίνετε κάποιοι, μη γίνεστε μέσα από το τίποτα. Σας αγαπώ όλους !! Καλύτερα όταν μιλάμε να λέμε όμορφα πράγματα!! Θα γίνει πιο όμορφη η ζωή μας!! Έχω πίστη σε αυτό που λέω !! Σας ικετεύω να λέτε όμορφα πράγματα θα νιώθετε και εσείς καλύτερα και οι άλλοι που θα βρίσκονται πλαι σας!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Παπούλια.

Νέες φωτογραφίες της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς την μάσκα της - Κολυμπάει και παίζει μποξ

Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα, το pod.gr ανάρτησε νέες φωτογραφίες της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα, από τις καθημερινές της δραστηριότητες όλο αυτό το διάστημα. Στη μία από αυτές η Ιωάννα δείχνει το πρόσωπό της, σε μία άλλη κολυμπά ενώ σε μια τρίτη, αθλείται σε ένα σάκο του μποξ.

«Η δύναμη και η ομορφιά ενός ανθρώπου είναι η ψυχή του! Κι αν αυτό το λέει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, τότε εμείς σωπαίνουμε και την ακούμε ???????????? Το βιτριόλι δεν μπόρεσε να «φτάσει» ως εκεί. Δεν της έκαψε την ψυχή.
Την πόνεσε, τη λύγισε και της άφησε πληγές που θα έχει για μια ζωή, αλλά εκείνη ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, τις φορές που σκέφτηκε να τα παρατήσει, όταν σκέφτηκε να κάνει κακό στον εαυτό της.... Ακόμα και τότε συνέχισε να παλεύει! Να παλεύει για τη ζωή της, για την ευτυχία της! Για να μη σταματήσει να ΖΕΙ όπως ΕΚΕΙΝΗ θέλει!

Δεν επιβιώνει απλώς, συνεχίζει να ζει, να ονειρεύεται και να ελπίζει. Στους Πρωταγωνιστές (official) ζήσαμε την «Αποκάλυψη της Ιωάννας». Ενός ανθρώπου πανέμορφου και γενναίου! Μαζί με εκείνη, συνεχίζουμε και εμείς. Ιωάννα, σ' ευχαριστούμε!», έγραψαν χαρακτηριστικά στις νέες φωτογραφίες της.

Η δύναμη και η ομορφιά ενός ανθρώπου είναι η ψυχή του! Κι αν αυτό το λέει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, τότε εμείς σωπαίνουμε...

Posted by Pod.gr on Friday, April 29, 2022