«Έχασα το ρόλο γιατί...» - Ο Γιώργος Αμούτζας αποκαλύπτει για πρώτη φορά το λόγο που τον απέρριψαν στις Άγριες Μέλισσες

«Δεν το λέω σαν παράπονο και δεν κατηγορώ»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Έχασα το ρόλο γιατί...» - Ο Γιώργος Αμούτζας αποκαλύπτει για πρώτη φορά το λόγο που τον απέρριψαν στις Άγριες Μέλισσες

Στο After Dark, το βράδυ της Παρασκευής, ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Αμούτζας τον οποίο απολαμβάνουμε φέτος μέσα από την καθημερινή σειρά Σασμός (δείτε εδώ αν θα είναι στη δεύτερη σεζόν). Ο ταλαντούχος νέος ηθοποιός, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις ενώ αποκάλυψε μεταξύ άλλων το λόγο που έχασε ρόλο στις Άγριες Μέλισσες.

Έκανε τέσσερις οντισιόν αλλά κάτι δεν πήγε καλά

«Στη συγκεκριμένη συζήτηση για τις Άγριες Μέλισσες αναφερθήκαμε και στη δυσλεξία. Έκανα τέσσερις οντισιόν για τον δεύτερο κύκλο κι έφτασα να είμαι με το στυλό στο χέρι. Γυρίσαμε έναν πιλότο σε επτά σελίδες άγνωστο κείμενο. Αυτό για εμένα ήταν τεράστια δυσκολία. Το μόνο που σε δυσκολεύει είναι η ανάγνωση ενός άγνωστου κειμένου. Όταν πηγαίνω στα γυρίσματα, έχω διαβάσει τα κείμενα»

«Έχασα το ρόλο γιατί όταν φτάσαμε να γυρίσουμε τον πιλότο από όλους τους υποψήφιους… Δεν το λέω σαν παράπονο και δεν κατηγορώ. Ο κύριος Χαρίτος κατάφερε μέσα από τη σκηνοθεσία του στις Άγριες Μέλισσες να αλλάξει τελείως τα δεδομένα στην Ελλάδα αλλά δουλεύει με αυτόν τον τρόπο για να δει την άμεση διαθεσιμότητα ενός ηθοποιού μέσα σε πολύ πιεσμένο χρόνο» συμπλήρωσε ο Γιώργος Αμούτζας.

Παιδί του Μαθιού ο Νικηφόρος; - Η αποκάλυψη του Γιώργου Αμούτζα

Τον Γιώργο Αμούτζα είδαμε σε αποκαλυπτικές δηλώσεις το πρωί της Τρίτης 22/2 να μιλάει για όλα στην κάμερα του Happy Day και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός έχει καταπλήξει όλους τους τηλεθεατές του Σασμού με την ερμηνεία του Νικηφόρου, καθώς πρόκειται για έναν απαιτητικό ρόλο, με τον ήρωα του να βιώνει απανωτά χτυπήματα! Σε λεπτομέρειες λοιπόν προχώρησε ο Αμούτζας αναφορικά με τις εξελίξεις, καθώς στάθηκε ιδιαίτερα στη σχέση του με τον Μαθιό. Ο Μαθιός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους για τον Νικηφόρο και όλοι περιμένουμε να δούμε, αν θα επηρρέασουν τα γεγονότα τη σχέση τους.

Όσο για τη δεύτερη χρονιά προβολής του σίριαλ...η επιβεβαιώση δόθηκε και από τον ηθοποιό, καθώς με τη νέα χρονιά θα έχουν ανατραπεί ήδη πολλαά (Οι δύο αποχωρήσεις που θα δούμε από το σίριαλ).

Τα φορούσα γιατί σε λίγα επεισόδια - είμαστε πολύ κοντά σε αυτό- θα γίνει μία μεγάλη αποκάλυψη στον Σασμό. Αυτή η αποκάλυψη γίνεται στο κυνήγι. Οι άντρες έρχονται πιο κοντά στο βουνό. Λένε αλήθειες. Θα με σοκάρει αυτή η αλήθεια, όπως άλλωστε και κάθε μεγάλη αλήθεια. Και μετά έρχονται πολλές εξελίξεις. Θα μάθω για τον δεσμό της Βασιλικής και του Μαθιού, αλλά δεν θα αλλάξει η γνώμη μου για έναν άνθρωπο που είναι τόσο αγαπημένος.

Ο Μαθιός για τον Νικηφόρο είναι ο μέντοράς του, είναι το άλλο του μισό. Είναι η πατρική φιγούρα που έχασε και δε νομίζω ότι αλλάζουμε τόσο εύκολα γνώμη. Πρέπει ο Νικηφόρος να δεχτεί αυτή τη σχέση, γιατί βλέπει όλο αυτό τον καιρό ότι ο Μαθιός -χωρίς να υποψιάζεται ότι υπάρχει ερωτική σχέση- στηρίζει τη μάνα του, όσο κανένας άλλος».

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε αν ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού, ο Γιώργος Αμούτζας απάντησε: «Δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση σε αυτό. Υπάρχουν συζητήσεις, υπονοούμενα, υπάρχουν άνθρωποι που το πιστεύουν… Εμείς εδώ στη σειρά πρέπει να πάρουμε μία απόφαση. Το αν είναι γιος του, θα αποφασιστεί τη δεύτερη σεζόν. Ο Σασμός πρέπει να έχει δεύτερη σεζόν, αλλά όχι τρίτη και τέταρτη γιατί ένα τηλεοπτικό προϊόν χάνει τη μαγεία του και κουράζει».