Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος από το Χαμογέλα και Πάλι - Βαρύ το κλίμα στο πλατό

Τα συγκινητικά λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος από το Χαμογέλα και Πάλι - Βαρύ το κλίμα στο πλατό

Αποχώρησε οριστικά από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με την ομάδα της Σίσσυς Χρηστίδου να τον αποχαιρετούν στον αέρα της σημερινής 1/5 εκπομπής αρκετά συγκινημένοι.

«Ο Κωνσταντίνος νιώθει πολύ άβολα με όλο αυτό και γενικότερα είναι ένας άνθρωπος που όταν συζητάμε κάτι συναισθηματικό, κάνει χιούμορ. Ο Κωνσταντίνος φεύγει από την εκπομπή και πηγαίνει σε κάτι που θέλει να κάνει πάρα πολύ, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να του ζητήσουμε να μην το κάνει, γιατί αυτό θέλει και θα του δώσει χαρά. Οπότε αυτό θα γίνει κι αυτή είναι η τελευταία του ημέρα στην εκπομπή. Όμως είναι τέσσερα χρόνια αυτά και είναι πάρα πολλά! Για εμάς όντως κλείνει ένας κύκλος που δε θα είναι ποτέ ο ίδιος γιατί αλλάζει χωρίς τον Κωνσταντίνο.

Σ’ αγαπάμε και σε ευχαριστούμε πάρα πολύ. Κυρίως για τη φιλία σου» είπε συγκινημένη η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Τέσσερα χρόνια είναι πολλά όντως, και σε νιώθω οικογένεια και όχι συνεργάτιδα. Κάναμε διακοπές, γελάσαμε, στενοχωρηθήκαμε, εγώ νευρίασα, ευχαριστώ για την υπομονή σου και για όλα αυτά. Όποιος έρχεται δίπλα σου, παίρνει πολλά από εσένα και δεν το λέω για να σε καλοπιάσω ή για δημόσιες σχέσεις. Το λέω με ειλικρίνεια. Σ’ αγαπώ», είπε με την σειρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, στο πλατό εισέβαλε ο Fipster, ο οποίος θα ταξιδέψει μαζί με τον Κωνσταντίνο στην νέα ταξιδιωτική εκπομπή, Asia Express.

Συγκινημένοι όλοι με την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου από το Χαμογέλα και Πάλι

Τι είχε αναφέρει χθες 30/4 η Σίσσυ Χρηστίδου για την αποχώρησή του

Στο «Χαμογέλα και πάλι» το μεσημέρι του Σαββάτου, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος προχώρησαν σε έναν πολύ συγκινητικό διάλογο καθώς είναι γνωστό, πως θα αποχωρήσει από την εκπομπή λόγω της συμμετοχής του σε άλλο project και αύριο Κυριακή 1/4 θα είναι η τελευταία του ημέρα παρουσίας.

Οι ατάκες ξεκίνησαν μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, όπου είχαν αποχωρήσει οι προσκεκλημένοι αλλά και οι δημοσιογράφοι της ενημέρωσης. «Όλο και λιγοστεύουμε… Όλο και λιγοστεύουμε…» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου, κοιτάζοντας τον Κωνσταντίνο Βασάλο..

Βασάλος και Χρηστίδου πριν την αποχώρηση του από την εκπομπή

Λίγο πριν από το τελείωμα της εκπομπής, η Σίσσυ Χρηστίδου ρώτησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο αν θα του λείψει. «Θα μου λείψεις πάρα πολύ» απάντησε εκείνος, με την παρουσιάστρια να συνεχίζει: «Λίγο κλάμα; Θα κλάψεις αυριο;».

«Όχι, όχι, δεν τα μπορώ αυτά» ανταπάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ενώ η παρουσιάστρια κατέληξε:

«Αύριο το πρωί θα είναι και η τελευταία μέρα του Κωνσταντίνου εδώ, θα τα πούμε όμως όλα αναλυτικά, γιατί 4 χρόνια είναι αυτά, δεν είναι και λίγα…Θα αποχαιρετιστούμε έτσι όπως πρέπει, θα κλάψεις, αν χρειαστεί θα σε δείρω».