Στιγμές ευτυχίας για τον Στέλιο Κρητικό - Η τρυφερή ανάρτηση για την βάφτιση της κόρης του

Είναι μία γλύκα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές ευτυχίας για τον Στέλιο Κρητικό - Η τρυφερή ανάρτηση για την βάφτιση της κόρης του

Το Σάββατο 30/4 ο Στέλιος Κρητικός και η Κάτια Παπαδοπούλου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, όχι όμως για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, καθώς αυτό έχει ήδη γίνει, αλλά για να βαφτίσουν το νεότερο μέλος της οικογένειάς τους, την 7 μηνών κόρη τους, την οποία μας έδειξε και λίγο μετά την γέννησή της.

Η μικρή Χριστίνα, πλέον, είναι το δεύτερο παιδί του ζευγαριού, μετά την Κόμμησα, ενώ ο σύζυγος της Κάτιας έχει δύο ακόμη γιους, τον Μιχαήλ και τον Άρη, από τον προηγούμενο γάμο του.

Ο γλυκός πατέρας δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του γι' αυτό το γεγονός και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τι συνέβη στο μυστήριο.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μία φωτογραφία της Χριστίνας μετά το τέλος της βάφτισης, αλλά και μία με ολόκληρη την οικογένεια. Είναι όλοι τους πολύ δεμένοι και τα χαμόγελά τους τα λένε όλα.

Η ανάρτηση του Στέλιου Κρητικού για την βάφτιση της κόρης του

«Χριστίνα. Σήμερα βαφτιστήκαμε. Ευχόμαστε όλα τα καλά σε όλους με υγεία και να μην αφήνετε οικογενειακές στιγμές να φεύγουν ανεκτίμητες», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Οι δηλώσεις του Μιχαήλ Άγγελου Κρητικού για τον χωρισμό των γονιών του

Το πρωί της Τρίτης 5/4 προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Breakfast at Star» η συνέντευξη που παραχώρησε ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός με αφορμή τη νέα σειρά στο STAR, «Τρία μίλια» όπου έκανε πριν από λίγες ημέρες πρεμιέρα (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης). Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Πρόκειται για την πρώτη μου τηλεοπτική δουλεία.

Ο πατέρας μου χαίρεται και αγχώνεται περισσότερο από μένα. «Για μένα ο Στέλιος Κρητικός είναι απλά ο μπαμπάς μου και ο Άρης ο αδερφός μου. Δεν ξέρω εσείς πως τους βλέπετε. Δεν τσακωνόμαστε. Μπορεί να διαφωνήσουμε αλλά θα τα λύσουμε όλα με τη συζήτηση.

Το ωραίο είναι ότι χτίσαμε ένα πολύ όμορφο κλίμα και με την καινούργια σύντροφο του μπαμπά και τον καινούργιο σύντροφο της μαμάς. Γενικά είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι όλοι μεταξύ μας. Μας προστάτευσαν πάρα πολύ και έχουμε πολύ όμορφες εμπειρίες από όλο αυτό. Έχει να κάνει και με την οπτική γωνία που βλέπεις το καθετί.

Είναι ένας χωρισμός. Το ζήσαμε πολύ ήπια και δεν μας έχει μείνει κάποιο τραύμα από όλο αυτό. Δυσκολεύτηκα να πιστέψω ότι μου συμβαίνει. Ήταν η περίοδος που οι παρέες μου είχαν όλοι γονείς που είχαν χωρίσει και ένιωθα περήφανος που οι δικοί μου γονείς ήταν μαζί.

Θεωρούσα δεδομένο ότι δε θα χωρίσουν. Εκεί την πάτησα με τον εαυτό μου και την ψυχολογία μου. Μόλις το συνειδητοποίησα είπα, «οκ κουλ, πάμε παρακάτω».