Στα παρασκήνια του Chart Show ο Βασίλης Μπισμπίκης - Η απρόσμενη συνάντηση που είχε

Η γυναίκα την οποία πέτυχε στο πλατό και δεν το περίμενε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στα παρασκήνια του Chart Show ο Βασίλης Μπισμπίκης - Η απρόσμενη συνάντηση που είχε

Κάθε Σάββατο προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ALPHA το Chart Show με παρουσιάστρια την Δέσποινα Βανδή (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε στην 30/4 εκπομπή), με τον Βασίλη Μπισμπίκη πολύ συχνά να βρίσκεται στα παρασκήνια.

Μάλιστα, καλεσμένη της προηγούμενης εβδομάδας ήταν η Δανάη Λουκάκη, η καλή του φίλη και πρώην συνεργάτιδα, που υποδυόταν την Παγώνα στις Άγριες Μέλισσες.

Η ηθοποιός συναντήθηκε στα παρασκήνιο με τον Βασίλη Μπισμπίκη και οι δυο καλοί συνάδελφοι δεν έχασαν χρόνο να βγάλουν βίντεο και να το μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Με την Δανάη Λουκάκη ο Βασίλης Μπισμπίκης στα παρασκήνια του Chart Show

«Λοιπόν, εδώ πέρα Chart Show, μόλις τελείωσε και κοιτάξτε ποιον βρήκα», ακούγεται να λέει στο βίντεο η Δανάη Λουκάκη με τον Βασίλη Μπισμπίκη να απαντά: «Μανούλα μου».

Η ίδια αμέσως μετά είπε: «Το γαμπρουλάκι μου, το γαμπρουλάκι μου».

Η φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή από τα μπουζούκια

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ είναι αναντίρρητα ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή, οι οποίοι μπορεί στην αρχή να έκρυβαν τον έρωτά τους, ωστόσο πια φροντίζουν να περνούν πολύ χρόνο μαζί, χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Και οι δύο έχουν αρκετά γεμάτο πρόγραμμα, παρόλα αυτά πολύ συχνά συνοδεύουν ο ένας τον άλλο στις εμφανίσεις τους. Αυτό συνέβη και αυτό το Σαββατοκύριακο όπου η Δέσποινα Βανδή πρέπει να βρίσκεται στην Κύπρο για τις τελευταίες της εμφανίσεις με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να βρίσκεται στο πλευρό της.

Ενώ λοιπόν, η τραγουδίστρια ερμήνευε τις επιτυχίες της στη σκηνή του «Notes Live», ο Βασίλης Μπισμπίκης φρόντισε να απαθανατίσει τη στιγμή. Στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram, φαίνονται τα καλλίγραμμα πόδια της τραγουδίστριας και τα ψηλοτάκουνα τακούνια της, ενώ βρίσκεται στην πίστα, η οποία είναι γεμάτη γαρύφαλλα.

Η φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή από τα μπουζούκια