Στιγμές ευτυχίας για την Μαρία Λεκάκη - Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της

Της ευχήθηκε για την γιορτή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές ευτυχίας για την Μαρία Λεκάκη - Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της

Η Μαρία Λεκάκη, που πλέον είναι αγνώριστη με το νέο της λουκ, είναι μία από τις προσωπικότητες στον χώρο του θεάματος που έχουν καταφέρει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ηθοποιός, λοιπόν, έχει μία κόρη από τον γάμο της με τον Λεωνίδα Πανωνίδη, με τον οποίο ήταν παντρεμένοι για 5 χρόνια.

Η κόρη της ονομάζεται Ζωή, είναι 16 χρονών και λίγες ημέρες πριν ήταν η ονομαστική της εορτή. Έτσι, παρόλο που οι δημοσιεύσεις και οι εμφανίσεις με εκείνη είναι ελάχιστες, η ίδια θέλησε να μοιραστεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της με την κόρη της από όταν ήταν μωρό και να της ευχηθεί με αυτό τον τρόπο για το όνομά της.

Η ανάρτηση της Μαρίας Λεκάκη για την ονομαστική γιορτή της κόρης της

«Χρόνια πολλά», έγραψε η ηθοποιός και πρόσθεσε το hashtag love Zoe, δίνοντας την ευκαιρία και στους φίλους της, διάσημους και μη, να ευχηθούν και να χαρούν με την χαρά της.

Θα πάθετε πλάκα με την ομοιότητα που έχει με την 16χρονη κόρη της

Την Μαρία Λεκάκη την βλέπουμε στην φετινή τηλεοπτική σεζόν μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA στην σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» (Δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης στη πρεμιέρα). Μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έτσι, σε μια ανάρτηση της πριν μερικές εβδομάδες, η Μαρία Λεκάκη είχε αποκαλέσει την κόρη της «Supergirl» χρησιμοποιώντας τους στίχους από το ομώνυμο τραγούδι των Reamonn.

Όπως φαίνεται μάνα και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό καθώς η μικρή είναι μόνο 16 χρονών ενώ στο πρόσωπο της φαίνονται κάποια από τα χαρακτηριστικά που έχει δείξει η ηθοποιός μαμά της όλα αυτά τα χρόνια.