Χάρης Μαυρουδής: «Κατήγγειλα κι εγώ τον Φιλιππίδη για τη συμπεριφορά του στον Βογιατζή»

«Μετά από τη συνεργασία μας απέφευγα ακόμα και να πηγαίνω να βλέπω παραστάσεις του»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χάρης Μαυρουδής: «Κατήγγειλα κι εγώ τον Φιλιππίδη για τη συμπεριφορά του στον Βογιατζή»

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες γύρω από το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη καθώς έγινε γνωστό πως υπάρχουν καταγγελίες για άσχημη συμπεριφορά του ηθοποιού απέναντι στον Δημήτρη Βογιατζη.

Ο Χάρης Μαυρουδής μίλησε το πρωί της Δευτέρας (2/5) στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είναι κι εκείνος ανάμεσα στους ανθρώπους που έκαναν την καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Οι δηλώσεις του Χάρη Μαυρουδή για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Μετά από τη συνεργασία μας με τον Πέτρο Φιλιππίδη απέφευγα ακόμα και να πηγαίνω να βλέπω παραστάσεις του. Και όποτε πήγαινα επειδή συμμετείχαν φίλοι μου ήμουν πολύ λακωνικός στις συναντήσεις μαζί του. Σε προσωπικό επίπεδο δεν βίωσα κάποια ιδιαίτερα άσχημη συμπεριφορά. Ήταν μια συνεργασία που δεν μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις», είπε αρχικά.

Για τις καταγγελίες που έχουν γίνει για τη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη στον Δημήτρη Βογιατζή, είπε: «Συμμετείχα κι εγώ σε αυτούς τους ανθρώπους που έκαναν αυτή την καταγγελία. Καταγγείλαμε μία αντισυναδελφική συμπεριφορά ενός ανθρώπου».

Τέλος, για τον Δημήτρη Λιγνάδη είπε: «Όταν ακούσαμε στοιχεία του κατηγορητηρίου που αφορά τον Δημήτρη Λιγνάδη, δεν νομίζω ότι υπήρξε σώφρων άνθρωπος που δεν σοκαρίστηκε».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας επιβεβαίωσε την ύπαρξη των καταγγελιών

Στον αέρα της εκπομπής «Open Weekend» βγήκε το πρωί του Σαββάτου 30/4 ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ επιβεβαίωσε μεταξύ άλλων την αποκάλυψη που έκανε ο Φώτης Σπύρος για την καταγγελία 19 ανθρώπων κατά του Πέτρου Φιλιππίδη στο σωματείο.

«Ξέρω ότι αυτές οι καταγγελίες που υπάρχουν έχουν μεταφερθεί μαζί με τον υπόλοιπο φάκελο στην εισαγγελία και επειδή είναι τμήμα αυτής της πολύκροτης δίκης, είναι κάτι που δεσμεύομαι και δεν μπορώ να το αναλύσω. Αλλά ότι υπάρχει αυτή η καταγγελία, υπάρχει! Η δίκη αφορά μόνο τις καταγγελίες των τριών γυναικών. Δεν ξέρω αν αυτό θα ακουστεί μέσα στη δίκη, αλλά υπάρχει μέσα στο φάκελο.

Το ότι αυτοκτόνησε ο συγκεκριμένος ηθοποιός δεν συνδέεται με την κακοποιητική συμπεριφορά που του συνέβη, το λέω για να μην γίνει καμία παρεξήγηση», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.